Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
13. aprill 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 14. aprill

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Sul on võimalusi tööalaselt silma paista, samas valitseb aga ka konfliktioht. Oled enesekeskne, kipud oma ideid peale suruma ja teiste mõtteid jõuliselt maha tegema.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Väärtustad iseennast ja tunned vajadust minna edasi just enda vajadustest lähtuvalt. See on loomulik ja hea, aga ei tohi unustada, et kaaslastega tuleb arvestada.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Tundub, et koorem on liiga raske kanda. Saad rasketest hetkedest üle, kui tegutsed süsteemselt, rahulikult ja aeglaselt, mitte ei ürita eesmärke tormijooksuga saavutada.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sul on tegelikult küllalt jõuvarusid selleks, et saavutada kõrgeidki eesmärke, aga edasi pead liikuma tasapisi, eelnevalt iga sammu hoolega kaaludes.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Oled auahne, üritad edasi pürgida ja tahad teistest parem olla. Su pingutusi võib kroonida edu, aga ainult juhul, kui sa ei suhtu kaaslastesse kui konkurentidesse.

Neitsi
23. august – 22. september

Sul on olemas kõik, mis võimaldab olla edukas ja õnnelik – mõistus, jõud ja head kaaslased. Ole aktiivne, võta julgelt ette. Asjalikku nõu ja toetust saad sõpradelt.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Sa ei pea oma ideid teistele jõuga peale suruma. Pinget lisab see, et kaaslaste seisukohad on erinevad, pead otsustama, kelle arvamust eirata, kelle omaga arvestada.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Küllaltki vastuoluline hetk. Sinu isiklikud soovid ja tööalased või ühiskondlikud huvid on vastandlikud, emotsioonid võivad välja lüüa.

Ambur
22. november – 21. detsember

Sa ei tohi ohumärke kahe silma vahele jätta! Kui tark ja truu kaaslane sulle selja pöörab, oled millegagi tõsiselt mööda pannud ja pead oma plaane korrigeerima.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Võimalik, et sul tuleb oma positsioonide kaitsmiseks üsnagi jõuliselt tegutseda, konfliktid on kerged tekkima. Mõne aja pärast on märksa lihtsam kaaslastega üksmeelt leida.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Sa ei pruugi iseendast kuigi hästi aru saada. Ära ürita oma tundeid igapäevase rutiiniga lämmatada, parem analüüsi neid, proovi mõista oma vajadusi.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Tahad tasapisi edasi liikuda, aga rahmeldavad kaaslased ajavad närvi. Meelerahu taastub kiiresti, kui võtad ette retke loodusesse või hellitad end lõõgastavate veeprotseduuridega.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Jäär! Päikese ja Pluuto kvadraadi mõju all algaval aastaringil oled laetud tohutu energiaga, raskusi on aga selle õigesse kanalisse suunamisega. Hea on jõudu kasutada loovas väljenduses ning eneseteostuses. Vältida tasub aga enda ideede pealesurumist teistele – see viib varem või hiljem konfliktideni.