"Maskis laulja"Foto: TV3
Tele
12. aprill 2020, 21:54

Saates „Maskis laulja“ paljastus Silmamuna maski alt kaunis blond näitlejanna! (2)

„Maskis laulja“ viienda saate lõpus langetas maski Silmamunana rahvast vaimustanud Nukuteatri näitlejanna Kaisa Selde.

Detektiivide arutelu Silmamuna kostüümi peidetud tuntud inimese üle oli väga elav. Välja käidi mitmeid variante nagu Elina Purde, Adeele Sepp, Kristina Pärtelpoeg, Ingrid Veidenberg, kuid nimede reas leidus ka tõene pakkumine - Kaisa Selde.

Silmamuna esimeseks lauluks oli „Rulli, rulli, rulli“, mille ta esitas duellis Putukaga; saate lõpuheitluses koos Lõvi ja Pilvega kõlas aga „Rich Girl“.

Vihjeklipis olid viited Kaisa Selde tublile tööle Nukuteatris ja kolleegipreemiatele; samuti rollidele seriaalides ja filmides nagu „Kartulid ja apelsinid“, „Õigus õnnele“ ning teleametile suunamudijate-saate juhina. Lisaks mainiti teda kui „tiibadega Silmamuna“, mis viitas ta seljale tätoveeritud inglitiibadele. Nalja sai palju seoses vihjetega eraelule ja suhtele Mart Müürisepaga, mis jõudis välja seosele detektiiv Krista Lensiniga.

Seni on maskid langetanud Vanapaganast Jaanus Nõgisto, Rotist Laine Randjärv, Sõdalasest Toomas Luhats, Jonnipunnist Getter Jaani ja Silmamunast Kaisa Selde. Juba järgmisel pühapäeval on maskisaates vaatajaid vaimustamas viis osalejat – Jäär, Lill, Pilv, Lõvi ja Putukas, kellest üks peab saate lõpus oma identiteedi paljastama. Detektiividel on mõne allesjäänud tegelase sees peituja osas väga kindel arvamus, ent mõne puhul ei suuda nad arutlustes kuigi kaugele jõuda.