Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
12. aprill 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 13. aprill

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Võimu ja otsustusõigust on sul küllalt palju. See tähendab aga ka vastutust, kohustust oma võimalusi õigesti kasutada. Sinu ümber on inimesi, keda sa aidata saaksid.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Sinuni jõuab üllatavat informatsiooni, ent sul on raskusi aru saamisega, mis on tähtis ja mis ebaoluline, mis õige, mis vale. Ära võta kõiki kuuldud uudiseid puhta kullana.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Pähe võib tulla küll originaalseid ideid ja tegevusplaane, ent neid üksinda ellu viima hakata ja millessegi investeerida on riskantne. Lase ideedel väheke laagerduda.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Kaldud oma tegelikku mina pigem varjus hoidma, näed palju vaeva sellega, et endast teistele – eeskätt autoriteetsetele isikutele – muljet avaldada.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Kui võimalik, ära sea endale väga rangeid piire, mõningane kiusatustele järele andmine teeb su tuju paremaks ning annab energiatki juurde.

Neitsi
23. august – 22. september

Riskima sa ei kipu, kahtled ka siis, kui selleks põhjustki pole. Igaks juhuks eelistad oma mõtteid ja tundeid teiste eest varjata.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Lõpeta ära asjad, mis sul pooleli on, uusi ülesandeid pole mõtet vabatahtlikult endale krahmata. Võta vabamalt ja naudi suhtlust, siis võid õnnelikult avastada, et õhus on armastust.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Elu on ilus, elu on põnev, leiad endale kõiksugu meeldivat tegevust, seejuures kipuvad kohustused pahatihti tagaplaanile jääma. Ole natuke süsteemsem!

Ambur
22. november – 21. detsember

Oled optimistlik ja uljas, sellega kaasneb aga oht oma võimeid ja võimalusi üle hinnata. Su peas keerleb hulk ideid, kuid pead aru andma, et pooltki neist ei anna nüüd ja kohe ellu viia.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Oled vaeva näinud, nüüd võid rõõmuga ka oma tegevuse tulemusi märgata. Sinu ümber on hulgaliselt häid inimesi ja kuigi keegi on ka õel ja kade, pole tal lootust sinu üle võimu saada.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Jõudu saad rakendada vaid neis töödes, mille käekäik peamiselt sinu panusest sõltub. Kui võtad suurelt ette ja üritad maailma parandada, jookseksid kui peaga vastu seina.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Tee nii, nagu su süda sind sunnib, julge teistelegi näidata, milleks võimeline oled! Sellest, mis oli sinu jaoks varem vaid hobi, võib kujuneda sissetulekuallikas.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Jäär! Algaval eluaastaringil on sul palju nii füüsilist kui ka vaimset energiat. Oluline on see õigesse kanalisse suunata, seda loovalt ja mitte lõhkuvalt kasutada. Arenda end ja vii ellu oma suurepäraseid ideid. Armusuhtes ole paindlikum, ära nõua kallimalt liiga palju, ära ürita teda kontrollida.