Merlyn UuskülaFoto: Daisy Lappard
Saund
13. aprill 2020, 10:00

KUULA! Merlyn Uusküla andis üle kahe aasta uue singli välja: see annab usku ja lootust, et keerulised ajad peagi mööduvad

Laulja Merlyn Uusküla avaldas üle kahe aasta uue singli. "Kaks meetrit" on hoogne lugu, mis toob usku ja lootust, et keerulised ajad peagi mööduvad.

Merlyni sõnul tegi ta laulu selleks, et tõsta keerulisel ajal pisut inimeste tuju ja tuua ellu päikest. 

"Minu uus hoogne singel on inspireeritud praegusest segasest ajahetkest ning on loodud usuga, et peagi saab see periood siiski mööda. Soovin selle looga inimestele tuua juurde positiivseid emotsioone ja lootust, et peagi on ees ootamas taas paremad ajad. See on vähim, mida ma artistina täna teha saan," räägib ta.


"Mida paremini peame kinni praegu "kahe meetri reeglist", seda kiiremini saame varsti naasta oma tavapärase elu juurde, mida me kõik juba väga-väga igatseme. Loodan, et lugu koos oma nime ja videoga aitab inimestel neid reegleid paremini meeles pidada, kui seda raadiotes mängitakse ja kodudes kuulatakse," lisab ta.

Merlyni sõnul räägib lugu väga elulise jutustuse armastajapaarist, kes olude sunnil ei saa omavahel kohtuda, kuid nad hoiavad siiski lootust, et peagi tuleb see ilus päev. "Lootus helgema aja järele on praegu kõikide inimeste südames!" usub ta.