Trad.Attack! ehk Jalmar Vabarna, Sandra Vabarna ja Tõnu TubliFoto: Mari Luud
Üritused
11. aprill 2020, 17:13

Trad.Attacki! 360kraadise lavaga suurkontsert lükkub septembrisse

Ansambel Trad.Attack! kuulutas juba mõnda aega tagasi 23. maiks Saku suurhallis välja suurkontserdi, kus plaanitakse astuda 360kraadisele lavale. Eriolukorra tõttub lükkub kontsert edasi 26. septembrile.

"Meie uue plaadi esitluskontsert on suurim asi, mille bändiga kunagi ette oleme võtnud. Eesti esimene 360-kraadine lava tuhandete pealtvaatajate ja kümnete kaasesinejatega, iga lugu omaette vaatemäng. Just nii me seda ette kujutame. See kõik pidi toimuma 23. mail, kuid lükkub pisut edasi - kevadest sügisesse, 26. septembrile. Ikka Saku Suurhallis ning loomulikult kehtivad kõik ostetud piletid täpselt samuti ka uuel kuupäeval," kirjutab bänd oma Facebooki lehel.

Bänd nendib, et isegi, kui mai lõpuks on tavapärane elurütm taastunud ning kultuurisündmusi võib korraldada, peaksid nad 23. mail esinedes tegema oma plaanides järeleandmisi. "Seda me ei raatsi, sest kontsert peab tulema täpselt nii võimas, kui oleme iseendale, sulle ja teistele piletiostnutele lubanud. See, mida Saku Suurhallis planeerime, on suur ja keerukas ning nõuab palju ettevalmistust ja proove nii bändi kui taustajõududega. Peaksime olema nendega juba algust teinud, kuid lähinädalatel ja kardetavasti kauemgi seda teha ei saa," selgitavad nad.

Kõik 23. maiks ostetud piletid kehtivad ka 26. septembril, kuid kellele uus kuupäev ei sobi, saab pileti kuni 24. aprillini Ticketeri keskkonnas tagasi müüa.