Will ja Willow Smith. Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
12. aprill 2020, 12:00

Will Smithi tütar läks kanepi kõhvimisega liiale

Will ja Jada Smithi 19aastane tütar Willow tunnistab oma ema netisaate värskes osas, et kanepi mahajätmine on tema elu muutnud.

Hiljuti kunstiprojekti raames pea kiilaks ajanud Willow nendib, et paljudele inimestele võib marihuaanast küll kasu olla, kuid tema üle hakkas kanep võimust võtma. Nüüd on ta kolm kuud kanepita elanud ning tunneb märkimisväärset vahet. "Mu silmad otsekui avanesid. Paljud inimesed mu elus, keda nimetasin sõpradeks, triivisid eemale. Mõtlesin: "Päris huvitav!""

 
 
 
View this post on Instagram

I was soooo happy @willowsmith was willing to share a piece of her journey this week at the table. Streaming now❣️

A post shared by Jada Pinkett Smith (@jadapinkettsmith) on

Neiu märkas, et kanepivaba elu elades suudab ta oma hobidele pühenduda. "Tean, et see kõlab imalalt, aga umbes samal ajal, kui ma kanepi tõmbamise maha jätsin, hakkasin palju joogaga tegelema ning see tulin mul meisterlikult välja, sest panin sellesse kogu oma energia. Ma ei teinud midagi muud." Nagu videost näha, on tüdruk joogas tõesti osav. 

Willow  mõistis, et küllap edeneks tal nüüd paremini ka kõik muu. "Tekkis küsimus: "Millest ma olen ilma jäänud? Mida ma olen seni lõdvalt, täie keskendumiseta teinud?""

Willow möönab, et tal oli kombeks suitsetada igavusest. Koroonapandeemia ajal kodus istudes tuleb tal endale nüüd teist tegevust leida. Neile, kel on samuti kombeks kanepiga igavust või stressi leevendada, soovitab ta: "Mõelge, millega te võiksite tegelda, mis poleks füüsiliselt ega vaimselt nüristav."