Gisele Bündchen.Foto: Vida Press
Spordivaria
10. aprill 2020, 19:33

TOHOH! Superstaaride abielu kõikus kuristiku äärel

Maailmakuulus Ameerika jalgpallur Tom Brady kergitas saladuseloori oma eraelult. Selgub, et ka kuulsatel ja ilusatel on lihtsurelikega sarnaseid probleeme.

Brady läks 2006. aastal pimekohtingule maailmakuulsa modelli Gisele Bündcheniga, kes oli äsja lõpetanud suhte Leonardo DiCaprioga. Kolm aastat hiljem Brady ja Bündchen abiellusid. 2009. aastal sündis poeg Benjamin Rein ja 2012. aastal tütar Vivian Lake. Nad kasvatavad ka Brady eelmisest suhtest sündinud poega.

Brady rääkis Sirius XMile antud intervjuus, et paar aastat tagasi oli nende suhe kriisis. „Ta tundis, et jalgpallihooajal oli kogu majapidamine tema õlgadel. Kui hooaeg lõppes, siis tahtsin tegeleda oma muude äridega, lisaks oli ka siis vaja käia jalgpallitreeningutel. Ta küsis: „Millal sa midagi meie kodu heaks teed? Millal on sul aega lapsi kooli viia?“ Ta polnud meie abieluga rahul. Pidin midagi muutma,“ meenutas Brady.

Tom Brady ja Gisele Bündchen. Foto: AFP/Scanpix

Bündchen kirjutas mehele ka pika kirja, kus kõiki neid probleeme kirjeldas. Brady tunnistab, et hoiab kirja endiselt alles ja loeb seda aegajalt, et endale tähtsaid asju meelde tuletada. „Asjad, mis toimisid meie suhtes kümme aastat tagasi, ei pruugi praegu toimida. Me kasvame erinevateks inimesteks.“

42aastast Tom Bradyt peetaks üheks spordiajaloo suuremaks täheks. Ta on kuuekordne Super Bowli võitja ning neli korda valiti ta suure finaali kõige väärtuslikumaks mängijaks.