Selena GomezFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
10. aprill 2020, 16:32

Selena Gomez ostis traagiliselt surnud rokkari kunagise kodumaja

Selena Gomez on otsustanud välja laduda pimestava summa häärberi eest, mille 1989. aastal projekteerisid rokkar Tom Petty ja tema toonane abikaasa Jane Benyo.

Hiljuti bipolaarse häire diagnoosi tunnistanud Selena (27) elas vanem Los Angeleses Studio Citys, kuid nüüd on ta E! Newsi teatel soetanud 4,9 miljoni dollari eest kuue magamistoa ja kümne vannitoaga villa, mis asub vanast kodust umbes 20 kilomeetri kaugusel San Fernando orus paiknevas Encino elurajoonis. 

2017. aastal 66aastasena valuvaigistite üledoosi surnud Tom Petty soovil on majas ka salvestusvõimalused - nii saab Gomez koduseinte vahel uut muusikat luua ja lindistada. Brüneti kaunitari uues kodumajas on kaks kööki, jõusaal, massaažiruum ning veinikelder. 

Kuigi maja oli Pettyle väga hingelähedane, loobus ta sellest seoses 1996. aasta abielulahutusega. Muusik kolis Malibusse majja, kust ta 2. oktoobril 2017  surnuna leiti. 

Justin Bieberi omaaegse sõbratarina tuntud Selena on kuulutanud, et uut kallimat tema silmapiiril ega prioriteetide seas pole.