Foto: @laimpayne/Instagram
Inimesed
10. aprill 2020, 11:36

Poistebändi täht sai emalt seksika trussikureklaami eest vastu kõrvu

One Directioni tähe Liam Payne'i mullused aluspesufotod panid tema arvukad fännitarid õhku ahmima, kuid lihane ema reageeris Liami seksikatele kaadritele hoopis teisiti.

Payne osales mullu Hugo Bossi pesukampaanias, mille hiigelfotod rippusid tema fännide rõõmuks bussidel ja majaseintel. Kõige provotseerivamal fotol lamas supermodell Stella Maxwell porgandpalja Liami hargivahes, ainsaks ihukatteks Hugo Bossi bokserid. Kuid ema Karen andis seksikaid pilte esmakordselt nähes pojale vastu kõrvu. 

 
 
 
View this post on Instagram

#HUGObodywear #HUGOxLiamPayne

A post shared by Liam Payne (@liampayne) on

Liam rääkis värskes The Suni intervjuus, et ema Karen nägi fotosid veidi enne seda, kui need avalikustati. "Mõistagi olid mõned minu ja Stella kaadrid päris seksikad - nii et tahtsin neid hoobi leevendamiseks esmalt isale näida."

Hetk polnud just parim: Liam pidi kohe-kohe Londonis O2 areenil Rita Oraga duetti laulma. "Olin lava taga ja üritasin sellal, kui ema kempsu läks, isale kiiresti mobiili pealt pilte näidata. Aga ema tuli tagasi ja nägi, mida ma isale näitan." Nähes fotot, kus võõras iludus tema poolpalja poja ihule liibub, oli Kareni esmane reaktsioon anda Liamile kõrvakiil. "Kohemaid tuli lapsepõlv meelde," muigab laulja. 

Liami sõnul ei ajanud tema sõpru elevile mitte niivõrd kaunis Stella, kuivõrd asjaolu, et Payne oli suutnud paari nädalaga end vormi ajada. "See polnud üldse tore," kinnitab laulja, kes enda sõnul pidi sööma viis korda päevas ning jooma tagatipuks 1200-kalorilist valgujooki, et kaalus juurde võtta. "Ja siis tuli iga päev kõvasti trenni teha. Kutsun seda kalakuuks, sest tohtisin neli nädalat ainult valget kala süüa. Aga see tõesti toimis!"