Billie EilishFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
10. aprill 2020, 09:35

Prints Harryt lollitanud Vene tüngameeste ohvriks langes ka Billie Eilish!

Vene vingerpussimehed, kel on õnnestunud ninapidi vedada nii prints Harryt, Elton Johni kui ka Boris Johnsonit, võtsid sihikule uue kuulsuse. Sedapuhku õnnestus Vladimir Kuznetsovil ja Aleksei Stoljarovil telefonitünga teha Billie Eilishile.

The Suni teatel kehastusid Kuznetsov ja Stoljarov Greta Thunbergiks ja tema isaks Svanteks nagu ka siis, kui nad lollitasid telefonikõnega prints Harryt. Nüüdki tegid petised oma vägitööst animatsiooni, mille panid YouTube'i üles. Lühikese klipi põhjal tuleb järeldada, et venelastel õnnestus 18aastane Eilish armuasjust rääkima panna. Võlts-Greta pihtis nimelt USA popstaarile, et tal on poistega probleeme. "Mul on aastaid poistega probleeme olnud, nii et ma mõistan sind. Kui ta ei taha sinuga olla, siis käigu p****e! Küll tuleb keegi, kes armastab sind just sellisena, kes sa oled."

Jutuks tulid ka keskkonnateemad. Eilish tunnistas, et ilma lennukita oleks tal raske mööda maailma tuuritada, kuid väitis, et otsib parajasti biodiislil sõitvat tuuribussi. 

Märtsis selgus, et prints Harry oli kahes telefonikõnes rääkinud Vene vembumeestele avameelselt enda ja Briti kuningakoja ülejäänud liikmete suhetest. Harry kinnitas, et otsustas kuningakojast taanduda, kaitsmaks oma poega.

Kui jutuks võeti Harry onu prints Andrew ja tema sõprus Jeffrey Epsteiniga ning võimalik teismelise seksiorja teenuste pruukimine, toonitas Harry: "Mul on selle kohta väga vähe öelda. Kuid mida ta ka teinud on või teinud pole, seisab see minust ja mu naisest täiesti eraldi. [...] Me seisame suuremast osast mu perest täiesti eraldi." Harry puudutas ka oma sõjaväeteenistust, öeldes, et kümme aastat armees tegid temast "palju normaalsema, kui mu pere tahaks uskuda".

Ühtlasi kritiseeris prints maailma võimumehi ning ärgitanud kliimaaktiviste šokitaktikaid katsetama. Briti meedias põhjustas suurt skandaali väide, et Harry helistas vale-Gretale oma isiklikult mobiililt.