Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
11. aprill 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 12. aprill

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Mingi hetkel võib tunduda, et uksed on sinu ees valla, kuid liig tõtakalt ja enesekindlalt edasi liikudes on oht libastuda ja valusasti kukkuda.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Kipud otsuseid tegema pikemalt mõtlemata, tahad pähe karanud huvitavad mõtted kohe teoks teha. Alles hiljem võid tõdeda, et kaalutlemine oleks asjale kasuks tulnud.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Rahu ja stabiilsust pole loota, see-eest aga tuleb põnevaid üllatusi, eeskätt suhete vallas. Niisiis – võta vastu sotsiaalmeedia sõbrakutsed ja ole valmis seiklusteks!

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Oled tavapärasest südikam. Nüüd on sul julgust, et ammu meeles mõlkunud ideed konkreetseteks plaanideks vormida ning nende elluviimisega uljalt algust teha.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Aeg sunnib sind arvestama kaaslaste soovide ja vajadustega. Pead aru saama, et teiste inimeste vaated elule erinevad sinu omadest, meeldigu see siis sulle või mitte.

Neitsi
23. august – 22. september

Kipud võitlema ja võistlema ka olukordades, kus oleks arukas rahulikult ja mõistlikult koostööd teha. Hoidu ärritumast ja kaaslastega tülli pööramast.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Kui end väsinu ja kurnatuna tunned, analüüsi oma tegevusi – ehk teed midagi niisugust, mis sul üle jõu käib?

Vast peaksid edaspidi kuidagi teistmoodi tegutsema?

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Oluline info ei pruugi sinuni jõuda, sul on kartus, et sinu eest varjatakse midagi. Pead olema tark ja kannatlik, proovima asjad selgeks rääkida ka nende inimestega, kes sulle ei meeldi.

Ambur
22. november – 21. detsember

Ei ole mõtet iseendale valetada – kui oma tegelikke tundeid endale ausalt tunnistad, on elu palju ilusam ja värvikirevam. Tunne rõõmu toredate inimestega rääkimisest!

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Leia võimalus armsamaga kahekesi olla, midagi romantilist ette võtta. Võimalik on vanad lahkhelid edukalt lahendada, taas emotsionaalselt samale lainepikkusele saada.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Ilmselt muretsed rahaasjade pärast. Targem oleks teadlikult muremõtteid vältida ning hetkele keskenduda, kauneid momente argimuredega mürgitada on patt.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Õhus on kirge, paraku aga ei kujune suhted sugugi iseenesest harmooniliseks. Sinu nõudmised on kõrged, seetõttu on tõelist rahulolu raske saavutada.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Jäär! Sinu tugevaim trump on terane mõistus ja süsteemne mõtlemine. Kui teed vaimset tööd, on sul suurepärased võimalused edasi areneda ning põnevaid tööpakkumisi saada. Alati tuleb aega leida ka hobidega tegelemiseks, sest need hoiavad su vaimu värskena. Ootamatult võib su ellu tulla uus armastus.