Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
10. aprill 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 11. aprill

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Kodu ja perega seotud kohustused on tähtsamad kui seltskondlik suhtlemine. Tasub koos kallite inimestega tegutseda selle nimel, et kodu oleks hea ja hubane paik.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

On lootust armastuses õnne leida. Tõsi küll, niisama pealiskaudsest vestlemisest ja kergest flirdist sa vaevalt suurt rõõmu tunda oskad. Väärtustad tõelisi, sügavaid tundeid.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Tahtmine suuri muudatusi ette võtta ja kaugeleulatuvaid tulevikuplaane teha on suur. Ole kannatlikum. Kõik ei sõltu sinust, sa ei tea veel, millised su tegelikud võimalused on.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Kuigi su ümber on inimesi, on ikkagi tunne, et keegi ei mõista sind täielikult, keegi ei ole piisavalt lähedane. Püüa enesehaletsusest kiiresti vabaneda.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Jagub mõttejõudu, tegutsemistahet ja läbilöögivõimet, teisalt aga puudub võime olukorda rahulikult analüüsida. Liigse õhinaga tegutsemisega kaasneb oht vigu teha.

Neitsi
23. august – 22. september

Oled tähelepanelik ja võimeline põhjalikuks analüüsiks, teed loogilisi järeldusi. Üks asi viib teiseni, ehk saad isegi mõne olulise saladuse jälile.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Kui vähegi tahad, annab suhteid arendada. Võimalik, et saad armastatud inimese kohta teada midagi, mis näitab teda uues valguses ja muudab ta veelgi ihaldusväärsemaks.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Oskad oma tundeid ausalt analüüsida, mõistad, mida ja keda sa tegelikult kõige rohkem tahad. Suudad ka teisest inimesest aru saada ja tema vajadusi aktsepteerida.

Ambur
22. november – 21. detsember

Sulle tundub, et seljatagune on kindlustatud ja sul pole midagi karta. Kui liig enesekeskselt ja ülbeltki käitud, viib see tõenäoliselt selleni, et saad kurvavõitu õppetunni.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Teised inimesed käituvad teisiti, kui sa eeldanud oled, mis lööb ka sinu plaanid sassi. Pead rohkem iseenda peale lootma, mitte ootama, et kaaslaste tegevus sullegi kasu tooks.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Mõttemaailm võib liiga palju emotsioonidest mõjutatud olla. Sul on raske vahet teha, millist infot sa valdad, mida aga lihtsalt oletad. Inimesed võivad käituda ettearvamatult.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Selleks, et tähtsaid otsuseid teha, vajad rohkem infot, vajad häid nõuandeid. Need ei pruugi tulla lähiringkonnast – hoia silmad ja kõrvad lahti.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Jäär! Algaval eluaastal on sul lihtne eluga hakkama saada. Sa ei pea end takka sundima, oled elav ja tegutsemislusti täis. Avastad rõõmuga uut ja huvitavat, reisid ning tutvud välismaa kolleegide kogemustega. Äriasjade käima lükkamine nõuab pingutust, aga mis tööle rakendatud, tiksub uljalt edasi nagu kellavärk.