Maeve Kennedy Townsend McKean uppus koos oma vanema poja Gideoniga. Foto: Facebook/Maeve Kennedy
Inimesed
9. aprill 2020, 15:37

Leiti Bobby Kennedy kaheksa-aastase lapselapselapse surnukeha (2)

USA võimud on leidnud president Kennedy venna lapselapselapse surnukeha. Tema ema Maeve Kennedy Townsend McKeani maised jäänused andis meri välja kaks päeva varem.

Bobby Kennedy tütretütar Maeve oli läinud 2. aprillil koos kaheksa-aastase poja Gideoniga ära tooma jõesuudmesse kukkunud palli, kuid tuul kandis nende kanuu Chesapeake Bay lahele, kus lained olid juba palju kõrgemad. Pärast enam kui ööpäev kestnud otsinguid oli Maeve'i abikaasa sunnitud tunnistama, et lootust oma kalleid elusana leida ei ole.

Advokaadist Maeve'i surnukeha leiti esmaspäeval umbes nelja kilomeetri kauguselt tema ema mereäärsest kodust Marylandis, kus nende kolmelapseline pere oli pandeemia ajal peavarju leidnud. Kolmapäeval tuli emast umbes 600 meetri kaugusel lagedale Gideoni surnukeha.

Maeve'i ema, endine Marylandi leitnantkuberner Kathleen Townsend Kennedy avaldas omaste nimel tänu enam kui poolesajale inimesele, kes olid viimased päevad Maeve'i ja Gideoni otsingutele pühendunud. "Nad on sellesse hirmsasse kaotusse veidi lõplikkust tuua ning meie pere jääb neile väsimatu töö eest igavesti tänulikuks."