Armastusavaldus SeidileFoto: Erki Parnaku
Inimesed
9. aprill 2020, 11:40

FOTOD | „Rannamaja“-Seidile püstitati armastusavaldusega plakat: natuke on hirmutav ka! (1)

Alles see oli, kui Martin Repinski püstitas oma kallimale Jekaterinale Jõhvi kesklinna plakati armastusavaldusega. Nüüd ripub sarnane plakat aga Tallinna kesklinnas Radissoni hotelli küljes ja Tartus Kvartali keskuse reklaamtahvlil, sedapuhku pühendatud "Rannamajas" osalenud Seidi Voogrele!

Seidi ise sai sellest täiesti juhuslikult teada ja mõtles esimese hooga, et tegu on naljaga. “Ah, misasja, kas see on päriselt? Raudselt töödeldud!” kirjeldab ta oma esimesi emotsioone. “Mulle saadetakse iga päev Instagramis palju sõnumeid, võtsin ühe neist lahti ja minu jälgija oli saatnud sellest pildi. Hiljem hakkas neid veel rohkem laekuma ja sain aru, et see ei ole nali,” räägib Seidi.

“See on väga armas, aga mul pole õrna aimugi, kes see on. Ma ei suhtle praegu ühegi mehega sellisel tasandil, et ta sellise armastusavalduse teeks,” arvab Seidi. “Natuke on hirmutav ka. Pärast on mingi mees, kes on minusse nii kiindunud, et tal on terve tuba mu pilte täis,” naerab ta.

“Rannamaja” staar soovib väga teada, kes sellise armastusavalduse teinud on. “Kõige toredam oleks, kui pärast see inimene kirjutaks mulle ja ma saaks teada, kes ta on.”