Marilyn KerroFoto: Robin Roots
Õhtulehe horoskoobid
9. aprill 2020, 09:28

Marilyn Kerro õpetab: kuidas suhelda inimestega, keda meie hulgas enam pole

Nõid Marilyn Kerro kirjutab oma Facebooki lehel, et on saanud palju kirju inimestelt, kes soovivad saada vastuseid inimestelt, keda füüsiliselt enam meie hulgas ei ole. "Kõige parem aeg hingede jaoks on täiskuu esimesed kolm päeva. Siis on mõju ning võimalus saada kontakti kõige suurem," õpetab ta.

"Selleks oleks vaja kadunukese pilti kus ta on üksi, valget küünalt ning seleniit kivi. Seleniit on tuntud kui inglikivi mis ühendab maise ja taevase üheks. Alustame? 00:00 keskööl süüta valge küünal ning vaatle leeki umbes minut-kaks, seni, kuni oled suutnud heita lisamõtted peast. Võta enda ette pilt ning keskendu inimese silmadele, sulge mõne aja pärast ka enda omad ning proovi meenutada detaile kontaktse elust. Milline oli ta naeratus, hoiak või silmad? Kas suudad meenutada? Kui jah siis on ta veel tagasi tulemata (uuestisünd) ning kontakti võimalus veel olemas kui ei meenu detailselt siis on ta teenimas juba maiseid teid," kirjutab Kerro. 

"Sulge oma silmad ning proovi meenutada viimast kohtumist, mis oli positiivne, ilma pisarate ja liigse emotsioonita. Meenuta kõike: lõhna, kehakeelt ja ümbrust. Mida täpsemalt seda teed, seda tugevamat sidet tunneb surnu ja võimalus kontaktiks on loodud. Keskendu ja täna südamest, et ta ennast näidanud (nagu oleks see juba juhtunud). Kustuta küünal, aseta pilt padja alla ning seleniit kivi hoia käes kuni uinumiseni. Sel ööl peaksid surnud end näitama, kuid juhul kui nemad seda vajalikuks peavad . Ma kunagi ei soovita küsida, tänage ning Teile antakse."