Lady GagaFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
7. aprill 2020, 16:49

Lady Gaga korraldab meditsiinitöötajate auks staaride kontserdi

Lady Gaga kuulutas välja telekontserdi, kus lisaks temale esinevad sellised superstaarid nagu Elton John, Paul McCartney ja Billie Eilish. Kontserdiga avaldatakse tänu koroonakriisi ajal ennastsalgavalt rügavatele meditsiinitöötajatele.

BBC Newsi teatel esinevad 18. aprilli telekontserdil "One World: Together at Home" ("Üks maailm: üheskoos kodus") lisaks eelmainitutele Stevie Wonder ja Lizzo. Konfereerivad teletähed Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel ja Stephen Colbert. Kontserti kantakse üle ka sotsiaalmeediakanalites, näiteks YouTube'is.

Lady Gaga avaldas pressikonverentsil tervishoiutöötajatele sügavat tänu. "Mu südames on väga valus ja soe kiirabiarstide, aga ka õdede pärast, kes magavad autos, et mitte oma pereliikmeid või patsiente nakatada. Te seate maailma aitamise nimel omaenese elu ohtu ja me kõik avaldame teile austust."

Gaga on koos ühiskondliku tegevuse platvormiga Global Citizen kogunud Maailma Terviseorganisatsiooni jaoks seitsme päevaga 35 miljonit dollarit. Kontserdi eesmärk pole raha koguda, vaid meelt lahutada ja solidaarsust avaldada. "Pange oma tengelpungad ära ning laske end lõdvaks ja nautige vaatemängu, mille te kõik olete ära teeninud."