AnettFoto: Liisabet Valdoja
Saund
7. aprill 2020, 10:24

KUULA | Anett avaldas uue singli, mis räägib südamehääle kuulamisest

Hiljuti "Eesti laulu" superfinalistiks ja professionaalse välisžürii lemmikuks tõusnud Anett liitus kodumaise plaadifirmaga TIKS Rekords ja avaldas uue loo “Get By”.

Uus muusika on erilises formaadis ja välja antud duubelsinglina - koos originaalversiooniga on avaldatud ka loo hõrk demoversioon. See on klaveri- ja vokaalipõhine pala, mis annab võimaluse kuulata loo kõige esimest salvestust.

Singli “Get By” kaasautoriks on Joshua Stephenz ehk Carl Tuulik, originaalversiooni produtsent on Sander Mölder, kellega koostööni jõuti sarnase muusikamaitse ja tunnetuse baasilt.

Anetile omaselt sündis lugu justkui iseendale kirjutades. “Mind on alati inspireerinud suhete ja armastuse keerdkäikudest kirjutamine, see on eelkõige endale kirjutamine - emotsioonide ja tunnete lahti mõtestamine ning muusikaga sidumine. Kui alustasime esimest laulukirjutamise sessiooni koos Joshua Stephenziga, siis tõi ta kohe lauale esimese fraasi: "I broke my heart and it feels good", mis on minu meelest väga tugeva sõnumiga. Sellest saigi kõik edasine alguse. Arutlesime, kuidas muutume inimestena ajas pidevalt ja mõnikord avastame, et oleme ümbritsetud inimestega, kes on meie praegustest eludest tegelikult juba lahku või välja kasvanud. Küll aga on väga raske jätta seljataha inimesed, kes on meid elus muutnud või õpetanud, kelle nimel oleme tahtnud olla paremad inimesed või kes on meid muudmoodi elus mõjutanud. Seega ei ole see kunagi lihtne kummalegi osapoolele. Lugu väljendab südamehääle kuulamist."

Duubelsingli väljaandmine märgib Aneti jaoks ka soolokarjääri esimest lepingut plaadifirmaga, milleks on kohalik muusikaväljaandja TIKS Rekords.

“Olles suur kooskõla- ja vibe'i-sõber ning mitte just peaasjalikult lüürikalembene, lummas mind kunagi Aneti loo “Don’t Pretend” akustiline versioon koos Jonas Kaarnametsaga. Sellest loost alates oli meie seisukohast uks Anetile avatud, et saaksime tulevikus koostööd teha. Tundsin, et sobime kokku ja sestap on väga hea meel, et nii ka nüüd läinud on,” kommenteerib TIKS Rekordsi üks eestvedaja Peeter Ehala.