Inimesed

PALJU ÕNNE, MARJU LAURISTIN! „Marju üks iseloomulikumaid jooni on mitte häbeneda oma minevikku, mitte sellele näkku sülitada.“ (4)

LISA KOMMENTAAR

ffff7. aprill 2020, 11:30
Nomeklatuuri tädi, kes on elanud igal ajastul 100korda paremini kui tavaline inimene. Häbi on seda perekonda esile tõsta, see tulipunane kommunist Jaak Allik ajab lausa südame pahaks,
Intelektuaalsed ullikesed7. aprill 2020, 09:42
Nimi ja päritolu tagasid talle kõik võimalused ja vabadused, seal hulgas teistest rohkem suud pruukida. Mõni teine (Enn Tarto, Mart Niklus jne.) pisteti puuri. Lisaks oli ta ka materiaalselt igati kindlustatud. Olga pääses igasse eripoodi ja võis valida mida iganes. Elamispinnast, autost rääkimata. Normaalsed inimesed pidid isegi sardelli järjekorras tunde jõlkuma, korterist rääkimata. Inimene oli vabastatud kõigist igapäevastest olmemuredest ja -probleemidest, jäi aega tegeleda igasugu tilu-liluga ja sõnu suus sättida. Kujutage ette, tema sai Rootsis käia, sügaval vene ajal!!????
Muri7. aprill 2020, 09:17
Ei ole vaja õnnitleda - erinevalt Juhan Peeglist on tema rikkunud juba mitu põlvkonda ajakirjanikke. Pannud neid oma peaga mõtlemise asemel tegelema konformismiga. Samuti esitama uudiste pähe "õigeid", peavoolu hinnanguid.
Lenin7. aprill 2020, 07:31
Väsimatu M. Lauristini promo käib meie ajakirjanduses, pange ometi Toompeale nüüd monument püsiti, täpselt sinna , kus oli vanasti kommunist Lauristini püst.