Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
5. aprill 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 6. aprill

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Sa ei pea koguaeg palavikuliselt tegutsema. Õigem on rahulikult võtta ja oodata, kuni asjad selginevad. Mõne aja pärast saad paremini kõigest aru.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Sinult oodatakse palju, kohustuste koorem võib raske tunduda. Pole vaja pikalt mõelda ja muretseda, tuleb tegutseda. Muidugi on iga algus raske, aga asjad hakkavad sujuma.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Rutiinne tegevus sind ei köida, tahad enda jaoks midagi põnevat avastada. Aeg sobib tutvuste loomiseks, äriliste kontaktide edendamiseks ja ka armusuhete alustamiseks.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Loominguline töö edeneb suurepäraselt. Kui oled aktiivne, leiad võimalusi, kuidas oma loomingulist andekust nutikalt raha teenimise eesmärgil kasutada.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Uut teavet on väga palju ja sul pole lihtne aru saada, mis on oluline. Võid ekslikult kõige tähtsama kahe silma vahele jätta ja seetõttu valedel radadel ekselda.

Neitsi
23. august – 22. september

Tulevikku puudutavaid olulisi otsuseid saab teha alles siis, kui oled endas täiesti kindel. Praegu sa aga alles kahtled ja kõhkled, võtad asju emotsionaalselt.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Sa ei vaeva pead muretsemisega, sa ei süvene probleemidesse, püüad neist mööda vaadata ja tegeleda sellega, mis sulle rõõmu ja naudingut pakub.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Minevikus toimunud sündmused mõjutavad kuidagipidi su praegust elu. Kunagi lahendamata jäänud probleemid võivad segada praegu õnnelik olemist.

Ambur
22. november – 21. detsember

Mõtted on eeskätt rahaasjade juures. Tasub korralikult planeerida, kuidas oma äriasju edaspidi ajada. Püstita endale kaugemaid eesmärke ja tööta välja plaane nendeni jõudmiseks.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Oled püsimatu ja seesmiselt ärevil. Sind võib vallata tunne, et hea on seal, kus sind ei ole ja kuhu sa ka iialgi oma püüdlustest hoolimata ei jõua.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Unistamine ei pruugi sugugi alati mõttetu ajaraiskamine olla. Seda, millest praegu uneled, on suure tõenäosusega võimalik ka reaalselt ellu viia.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Sõprussuhtest võib tasapisi areneda armastus. Tasub aga silmas pidada, et intiimsuhe on kahe inimese vaheline asi ja tärkavat suhet on mõistlikum tutvusringkonna eest kiivalt saladuses hoida.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Jäär! Algaval aastaringil on sul palju energiat, ohtralt on ka emotsionaalset jõudu. Pead oma tundeid – eriti viha – kontrolli all hoidma. Tegutsemistahe on tugev, kuid liigselt kiirustades põrkud takistustele, mida sa ei ole osanud ette näha. Kindlameelsusega jõuad soovitu saavutamiseni.