"Hommikusöök staariga" šampanja lounge`is Mull
Inimesed
5. aprill 2020, 00:04

„HOMMIKUSÖÖK STAARIGA“ | Šampanjatar Beatrice: „Ma enam ei suuda! Kõik keerleb ümber selle, mis meist saab.“ (4)

Moe- ja restoraniäri ajav Beatrice (50) elab hetkel raske südamega - kriips on peal nii modellindusel, moekollektsioonidel, kui ka restoraniäril. 

Abielupaarile üle 11 aasta koduks ja äripinnaks olnud maja Tallinna vanalinnas Sulevimäel müüdi eelmise aasta lõpus lühikese etteteatamisajaga uuele omanikule. See tähendas, et neil tuli üüripinnalt välja kolida aasta alguseks. "Pidime oma edukalt toiminud restorani, moebuduaari ja legendaarseks šampanja nautimise oaasiks muutunud aia maha jätma ja kähku uue elukoha ja äripinna leidma," räägib Beatrice. "Kahjuks ebaõnne jada ei lõppenud. Just kui saime kolitud ja enam vähem asjad toimima, lahvatas laastav koroonaviiruse epideemia. Ma enam ei suuda! Kõik keerleb ümber selle, mis meist saab." 

"Eelmise aasta moekollektsioonist jäid paljud eksemplarid müümata. Valmis sai tehtud küll ka tänavuse Tallinn Fashion Week`i paiku esitlusele pidanud tulema sügis 2020 - talv 2021 kollektsioon, aga kellele!? See oli või tegelikult on ka praegu vinge! Pisut crazy, nagu alati. Kasutasin Prantsusmaalt toodud, meestele mõeldud, ainulaadseid kangaid. Kõik on valmis, aga müüa pole kellelegi. Hinnad on muidugi soolased, aga kangad maksid palju ja ega nende kostüümide õmbleminegi tasuta polnud.  

Saime just avatud värskelt renoveeritud lounge`i Mull Pikal tänaval. Nüüd tuli pidada läbirääkimisi rendileandjaga, õnneks saime mõneks ajaks maksepuhkust. Uue korteri üür vaja samuti maksta, seal on lugu pisut keerulisem. Meie kaitseingel on täna vaid puhvetikapi otsas elav papagoi Crystal-Karmen." 

Vaata videot!

Pikemat intervjuud Beatrice`ga loe juba uue nädala Õhtulehest.

Beatrice`i kollektsioon "Rips" aastast 2017 Foto: Ed Labetski

Beatrice ennustas karmimaid päevi ette juba oma 2017. aasta kergeid külmavärinaid tekitanud moekollektsiooniga.

Beatrice`i kollektsioon "Rips" aastast 2017 Foto: Ed Labetski

Beatrice on 14-aastase Uma ja 16-aastase Balthazari ning täiskasvanud Simona ema. Viimane on teinud temast tänaseks ka kolmekordse vanaema.

Simona ja Beatrice - LILLEBALL 2007 Foto: Marianne Loorents

Tema kaasa on kunstnik Ed Labetski.

Beatrice ja Ed Labetski Foto: Robin Roots