Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
3. aprill 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 4. aprill

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Väga võimalik, et su ellu ilmub taas inimene, kellega oled aastate eest suhelnud ning kellega sul on ühiseid meeldivaid mälestusi, mis meele härdaks teevad.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Tõuseb päevakorrale teema, mille juba lõpetatuks lugesid. Info, mida saad endise armsama kohta äratab mälestusi, mis distantsilt eriti kaunid võivad paista.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Aeg sobib maailmapildi avardamiseks, õppimiseks, filosoofia ja religiooni teemaga tegelemiseks. Võimalikud on huvitavad kontaktid välismaalastega.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Ole oma kallimaga palju koos, õpi teda paremini tundma – on võimalus tugevdada teievahelist sidet ja ka seksuaalelu nauditavamaks muuta.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Vaevalt sul nüüd lõbutsemiseks ja kevade nautimiseks väga palju aega jääb, kohustused kipuvad üle pea kasvama. Ka ei pruugi töised suhted sugugi pingevabad olla.

Neitsi
23. august – 22. september

Lihtne on elust rõõmu tunda: igapäevased väiksed õnnestumised teevad tuju heaks, märkad, et su ümber on palju toredaid inimesi. Hea aeg läbirääkimiste pidamiseks.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Kõike ei saa – valikuid tehes pead tahes tahtmata ka millestki loobuma. Kui suudad kiirelt otsustada, millest tasub kinni hoida, millest aga lahti lasta, võib hetk edukaks kujuneda.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Otsustusvõimetus ei tohiks sind vaevata. Näed varasemast selgemalt, millised on su eesmärgid ning milline tegevus aitab sul nende poole liikuda.

Ambur
22. november – 21. detsember

Teiste arvamus ei ole kohe kindlasti kõige tähtsam, oluline on see, mida sa ise mõtled ja tunned. See on sinu elu, see on sinu armastus – julge olla see, kes oled.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Kasvab enesekindlus, tuleb juurde optimismi ja tegutsemistahet. Peaksid keskenduma sellele, et kasvatada eneseteadlikkust, mis aitaks uued võimalused õigesti ära kasutada.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Suudad elu kenasti tasakaalus hoida ja aega õigesti planeerida. Kohustused saavad täidetud, leiad aega ja energiat ka lõbutsemiseks, kallima läheduse nautimiseks.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Kui vajad abi, räägi sellest oma pereliikmete ja vanematega. Nad mõistavad sind üllatavalt hästi ning loovad sulle kindla seljataguse. Küllap oskavad nad sulle head nõu anda.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Jäär! Uuel eluaastal toob uusi tuuli suhtlemine sõprade ja mõttekaaslastega. Nende kaudu võid ka eriti erilise vastassoost isikuga tuttavaks saada. Sul on ideid, mida soovid tööalaselt teostada, ent arvesta, et sellele eelneb põhjalike läbirääkimiste pidamine ja teised ei pruugi kõigega nõustuda.

Astroloog Maria Angel