John Mellencamp ja Meg Ryan 2011. aastal. Foto: AP/Scanpix
Inimesed
4. aprill 2020, 13:00

Meg Ryani südame murdnud rokkar leidis uue kallima

Mullu oktoobris Hollywoodi tähest Meg Ryanist lahku läinud rokkar John Mellencamp ei pea koroonakarantiinis üksi nukrutsema - New York Posti teatel on tema elus uus armastus.

Mellencampi (68) uus kaaslanna on Ameerika iluguru Jamie Sherrill (49), keda kutsutakse Nurse Jamie'ks ehk Õde Jamie'ks. USA kõmulehe teatel viis kaks üksildast südant kokku Johni tütar Teddi. Viis nädalat tagasi kolmanda lapse ilmale toonud Teddi on Sherrili sõbranna.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Nurse Jamie 💉 (@nursejamiela) on

Värske paar olla koroonapandeemia ajaks juba leivad ühte kappi pannud ja New York Posti allika teatel on John ja Jamie väga lähedased.

Kolmikute ema Jamie peab Californias Santa Monicas peent nahahoolduskliinikut, mille püsikundede seas on rida kuulsusi. Nurse Jamie Instagrami lehel võib tema iluriistu kasutamas ja kiitmas näha näiteks Jessica Albat, Hilary Duffi ja Lisa Rinnat. Mullu nähti raviasutuses, kus pakutakse selliseid noorendavaid protseduuri nagu Botox ja täitesüstid, Amazoni bossi Jeff Bezost ja tema kallimat Lauren Sanchezt. Kuulu järgi saab Õde Jamie suvel ka isikliku Netflixi sarja.

Johni ja Megi nähti esmakordselt koos 2011. aastal, kui Mellencamp oli lõpu teinud 18 aastat kestnud abielule modell Elaine Irwiniga. Liit oli talle juba kolmas. Kokku Meg ja John ei kolinud: filmitäht elab koos tütar Daisyga New Yorgis, mees aga eelistas jääda Indiana osariigis asuvasse koju. Rolling Stone'i intervjuus seletas John, et on New Yorgis elamiseks liiga tundliku loomuga. "Ma ei suuda vaeseid näha. Ma ei suuda neid kannatusi näha. Ma ei suuda tänavatel vedelevat prahti vaadata. Indianast ma ei lahku. Siia ma suren."

2014 läksid Meg ja John lahku. Mellencamp väitis 2017. aasta kevadel antud intervjuus, et Ryan vihkab teda südamepõhjani. Saatejuhi arupärimise peale vastas rokimees: „Küllap vist sellepärast, et ma olen laps. Ma jonnin, ma mossitan, ma kaeblen, ma olen tujukas.“ Mellencamp üritas enda sõnul Ryaniga suhteid siluda, kuid too ei tahtnud temast enam midagi kuulda. „Ma ei talle seda süüks panna.“ Ent õige pea olid nad jälle koos ning 2018. aasta novembris teatati kihlusest. Paraku sai Megi ja Johni armastus järgmiseks sügiseks otsa.