Sergio Rossi logo tema poe kohal. Foto: VIDA PRESS
Inimesed
3. aprill 2020, 17:16

Koroonaviirus tappis Itaalia kingakuninga Sergio Rossi

Eile suri Itaalias 84 aasta vanuses maailmakuulus Itaalia kingadisainer Sergio Rossi. Ajakirjanduse teatel sai talle saatuslikuks ilmselt koroonaviirus.

Rossi suri Cesena linnas. Ehkki esmalt ei kinnitanud tema esindajad kuuldusi, et kingakuninga oli tapnud koroonaviirus, tekkisid kahtlused, kuna Rossi kodukandis on koroonapandeemia halastamatut tapatööd teinud.

Sergio Rossi kaubamärgi praegune juht Riccardo Sciutto leinab kingakorüfeed Instagramis. "Sergio armastas naisi ning suutis naiselikkust harukordsel moel jäädvustada, luues oma kingadega naisejalale oivalise pikenduse," kirjutab Sciutto. "Sergio Rossi visioon ja hoiak jäävad kaubamärgi ja äri arendamisel meie teejuhiks."

The Guardiani teatel kasutasid Sergio Rossi kingi oma moesõudel näiteks Versace ning Dolce & Gabbana. Kingameistri loomingut näitasid seltskonnas sellised staarid nagu Rihanna, Ariana Grande ja Taylor Swift.

 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sergio Rossi Official (@sergiorossi) on

 
 
 
View this post on Instagram

Take it from @ChiaraFerragni: nothing says spring louder than the new #sr1Mule in dragon fruit! #sergiorossi #sr1Collection

A post shared by Sergio Rossi Official (@sergiorossi) on