Uudo Sepp ja Kelly KivimaaFoto: Martin Ahven
Inimesed
3. aprill 2020, 10:59

Uudo Sepp lahkuminekust: üritan hakkama saada ja võtta maailma uues valguses

Star FM-i hommikuprogrammis oli külaliseks Uudo Sepp. Muu hulgas tuli intervjuu käigus juttu ka luhta läinud suhtest Kelly Kivimaaga. "Ei ütleks, et kõrini sai," räägib Uudo.  

Küsimuse peale, kas koroona tõttu karantiinis olemine võis mõjutada suhte purunemist, vastab Uudo: "Võib-olla isegi oli, sest inimestel on vaja suhelda ja vaheldust. Kui sa oled kogu aeg ühes asjas kinni, võib juhtuda, et lõpuks plahvatad ja juhtub see, mida sisimas ei taha." 

Laulja tõdeb, et tema jaoks on praegu kõige keerulisem aeg elus. "Võib vabalt nii öelda. Isegi kolmekordselt raske: istuda kodus ja olla oma mõtetega üksi, eriti kui oled oma mõtetega pahuksis. Pigem tahaks võtta krossiratta ja sõitma minna ning täiesti vabaks lasta," räägib Uudo. "Üritan hakkama saada ja võtta maailma uues valguses."

Praegu on Uudo karantiinis ja palju kodust välja ei lähe. "Enamiku päevast kirjutan laule, nii palju kui suudan. Kui sellest on vaja vaheldust, siis tõmban ilusad riided selga ja viin prügi välja," kirjeldab laulja naerdes oma päeva kodustes tingimustes. Kui aga karantiin läbi saab, soovib Uudo taas surfama minna. "Eelmisel suvel üldse ei jõudnud. Üldse tahaks spordialadega tegeleda, et poissmehe keha üles lüüa," naerab Uudo. 

Nädala alguses kinnitas Uudo Sepp Elu24-le, et tema suhe Kelly Kivimaaga on lõppenud. "Jah, see vastab tõele," ütles Uudo Elu24-le, aga ei soovinud pikemalt kommenteerida, mis saatuslikuks sai. Selleks hetkes olid ka kõik Uudo ja Kelly ühised pildid sotsiaalmeediast kustutatud.