Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
2. aprill 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 3. aprill

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Nüüd võib tekkida võimalusi karjääriredelil ülespoole nihkumiseks. On kas lootust edutamisele praegusel töökohal või siis on käeulatuses uus hea pakkumine.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Tasub jõudu säästmata pühenduda raha, töö ja karjääri edendamisega seotud tegevustele. Mitmete soodsate tegurite koostoimel võib tekkida suurepäraseid võimalusi.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Ehk tekib uusi tutvusi, üllatusigi tuleb ette. Sul ei ole mõtet teha detailseid plaane, neist ei õnnestu nagunii kinni pidada. Kaaslased ei pruugi käituda nii, nagu lootnud oled.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Pead sisimas teadma, mida kõige rohkem vajad ja tahad ning selle nimel tegutsema – isegi kui eesmärk on kõrge, on sul kindlasti lootust see saavutada.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Suhtlemine ja suhete loomine sujub libedalt. Ehk avastad, et internetikeskkonnas on lihtsam endast head muljet jätta kui silmast silma kohtudes.

Neitsi
23. august – 22. september

Sul tekib võimalusi, aga nende ära kasutamiseks on sul raha vaja. Kui sul endal piisavat summat pole, on võimalik laenata, aga praegusel hetkel pole see soovitatav.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Peaksid oma energia suunama eeskätt pere ja koduga seotud tegevustesse. Eriti juhul, kui oled kiire elutempo tõttu kallite inimestega vähe koos olnud.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Tahad uut ja huvitavat kogeda, oled valmis seiklusteks. Samas pead pidevalt arvestama, et seiklemine pole sugugi alati turvaline. Kindlam on ikka kodus püsida.

Ambur
22. november – 21. detsember

Hea aeg uute teadmiste omandamiseks, kusjuures arvestada tuleb sellega, et erinevate inimestega suheldes õpid tunduvalt rohkem kui raamatuis tuhnides.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Materiaalset kasu tuua tõotavad projektid, mis ehk viimasel ajal kiratsenud on, võivad uue hoo sisse saada. Võib-olla pead eesmärke ümber hindama ja tegevusplaani muutma.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Suudad end parimast küljest näidata, seeläbi autoriteetsetele isikutele silma jääda, mis annab võimalusi oma mõjuvõimu laiendamiseks ja plaanide teostamiseks.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Sind valdavad romantilised meeleolud. Võid olla tavapärasest hajameelsem, see-eest oled aga kaaslaste suhtes osavõtlik, mõistad teiste rõõme ja muresid.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Jäär! Veenuse ja Saturni trigooniga algaval aastal tegutsed mõistuspäraselt ja praktiliselt. Lähtud iseenda vajadustest, oskad eristada tähtsat ebaolulisest ja pühendud just nendele tegevustele, mis tunduvad sinu jaoks kõige hingelähedasemad ja vajalikumad. Järjekindlus tagab edu armuasjus.