Andrus Elbing ja Ingrid MändFoto: Erlend Štaub
Inimesed
2. aprill 2020, 12:46

Palju õnne! Beebilõust ja Ingrid Mänd tähistavad tütre sünnipäeva

Räppar Andrus Elbingu elukaaslane Ingrid Mänd jagab sotsiaalmeedias postitust, kus tähistatakse pisikese tütre esimest sünnipäeva.

"Aasta tagasi oli minu elu parim päev," kirjutab Ingrid oma postituses.

Andruse ja Ingridi lapsesaamisest räägiti esmakordselt 2018. aasta novembris. Mõni aeg enne seda otsis paarike 3-4toalist üürikorterit. "Ei kommenteeri," jäid Ingrid ja Beebilõust lapsesaamise teemal Kroonikale antud vastuses napisõnaliseks. 

2018 detsembris aga avaldas Elu24 pildid Kanal 2 aastalõpusaate salvetuselt, kus Ingridi paisunud piht enam küsimustele ruumi ei jätnud. 

"Ma kirjutasin Andrusele, sest tahtsin tema juurde tattood tegema minna. Saatsin pildi, millist tahan, aga ta vastas, sorry, seda ma ei teel," on Ingrid Kroonikale rääkinud nende tutvumisloost. "See oli mõttetu tribal ja selliseid asju ma tõesti ei tee. Naha rikkumine. Ma tõesti pole nõus."

Hiljem sattusid nad ühes seltskonnas Saaremaale. Siis tehti nalja ja märgiti end Facebookis kihlatuks, kuigi nad olid äsja tutvunud. "See info korjati kohe üles. Paar nädalat hiljem saime aga aru, et tegime hoopis enda kulul nalja - me olimegi päriselt suhtes," tunnistas Ingrid.