Ivo LinnaFoto: Tiina Kõrtsini
Saund
2. aprill 2020, 09:09

Ivo Linna: ma ei kujuta ette, et hakkaksin videokontserte tegema (1)

Ivo Linna räägib, et veedab praegu aega Muhu saare asemel Tallinnas. "Olime päris pikalt Muhus. Siis tundus küll, et tavapärasest Muhu elust midagi ei erinenud. Ikka toimetad koduõuel, magad kaua ja lähed tood keldrist kartuleid ning sööd."

"Pilt hakkas erinema siis, kui tegime vahelduse mõttes tiiru ümber Muhu. Seal ei liikunud autosid ega inimesi. Tundub, et rahvas on seal asja väga tõsiselt võtnud ja kuulda on, et meetmed lähevad veel karmimaks," räägib Ivo Raadio 2 hommikuprogrammis. "Meie kui Muhu elanikud saaksime sinna tagasi sõita küll, aga millal sealt tagasi saaksime, seda ei tea mitte keegi."

Paljud muusikud on hakanud praegu veebikontserte andma, kuid Linna selle peale ei mõtle. "Minule meeldib lava peal laulda. Ma ei kujuta ette, et ma hakkaksin kaamera ees videokontserte tegema, ma ei oskakski seda."

Linna jaoks on väga oluline ka publikut näha. "Mina ei lähe ju selleks lavale, et kujutada ette, et küll ma olen kihvt laulja ja naudin iseenda laulmist. Mina naudin ikka seda, kui rahvale meeldib. Selle nimel on töö terve elu käinud," ütleb ta.