Brigitte Susanne HuntFoto: Erlend Štaub
Inimesed
1. aprill 2020, 14:36

Nali või mitte? Brigitte Susanne Hunt suhtes Erik Orguga

Staarblogija, saatejuht ja raadiohääl Brigitte Susanne Hunt jagab sotsiaalmeedias, et tema süda on taas võetud. 

Mis arvate? Aprillinali või taas võetud naine? Õhtulehe pärimisele vastas Hunt kavalalt vaid käsi laiutava emotikoniga 🤷🏼‍♀️. "Keegi ei usuks, et ma kihlatud või rase, niiet peab ikka tulema välja usutava infoga," kommenteeris Hunt oma postitust.

"Ütlen niipalju, et olen eraeluliselt õnnelikumas kohas kui kunagi varem – tänu ühele väga erilisele inimesele," rääkis Brigitte märtsi lõpus Õhtulehele antud intervjuus. "Hetkel on iga päev mu peas pulmakellad."

Läinud aastal suudlusskandaali tõttu oma armastatust Ron Nõmmest lahku läinud raadiohääl pühendus detsembris oma olemuselt romantilisele ja kirglikule bachata-tantsule ega varja seltskonnas vaimustust treeningpartner Indrek Mägist. Kui enne kahtlustas Õhtuleht, et Brigitte südame on võitnud just treeningpartner, siis tuleb välja, et hoopis toitumisnõustaja. Arvatavasti on tegu siiski toreda aprillinaljaga.

"Kallis, sa ei pidanud ju tegema seda avalikuks!" kommenteeris postitust Erik Orgu. Mille peale vastas Brigitte: "Ütle nüüd veel, et stritslit ka süüa ei tohi..."

"Ma olen eraeluliselt õnnelikumas kohas kui eales varem ja kindlasti on selles roll ka Indrekul, kellega ma olen nautinud iga minutit koos tantsimist," sõnas Brigitte mullu Kroonikale.

Brigitte Susanne Hunt teatas, et on taas suhtes Foto: Kuvatõmmis/ instagram.com/brigittesusanne