VillemdrillemFoto: Erlend Štaub
Saund
1. aprill 2020, 10:52

KUULA BIITI | Villemdrillem avaldas uue videosingli „Sumsum“

Hetke üks lootustandvamaid kohalikke hiphopi artiste villemdrillem, kodanikunimega Villem Reimann, andis välja videosingli „Sumsum“. Suhestuv ja olmeline lüürika on villemdrillemi enda sulest, muusika ja produktsiooni eest vastutavad Karl Killing ja Gevin Niglas. Pala sai omale korraliku video A Cube Agency tegijate poolt.

Villemdrillem soovis selle looga teha oma fännidele kingituse ja sügavama mõtte võib igaüks enda jaoks sealt ise leida – kas tegu on nädala selgroogu murdva emotsiooniga või tuleb ellu suhtuda sama lihtsalt kui loto mängimisse. Kuna lugu on üks Villemi lemmikumaid olemasolevast repertuaarist, siis soovis ta sellele juurde anda väga korraliku visuaali: „Ma armastan muusikavideoid ning olen neid alati suuammuli vahtinud. Eestis on üks hea agentuur ka, A Cube Agency, kus tegutseb mu hea sõber Jüri Belov. Mul on tegelikult juba ammu olnud plaan teha temaga midagi väga tuusa, oli vaid aja küsimus millal see juhtub. Võtsime kampa ka Nike Eesti, kes on mind väga armsasti hoidnud ning mul on au olla nende brändisaadik. Suhteliselt paralleelselt ilmusime Universal Musicuga ka üksteise huviorbiiti ja nii hakkasimegi vaikselt tegutsema.”

„Sumsum“ sai villledrillemil tegelikult valmis juba 2019. aasta detsembris, kuid muusikavideo sai lõpliku vormi alles paar päeva tagasi. Jüri Belov sai singli demoversiooni eelmise aasta lõpus ja seda kuulates hakkasid tal kohe kujundid peas visualiseeruma: „Video valmimisprotsess nõudis päris palju aega, mis oli täis erinevaid kohtumisi, läbirääkimisi, vaidlusi kuni lõpuks saabus filmimise päev. Suured tänud Villemile usalduse eest ja meie fantastilisele „A-cube“ meeskonnale Alesander Tokareviga eesotsas.“

Villemdrillem alustas oma karjääri Soundcloudis, kogudes keskkonnas enam kui miljon striimi. Laiema avalikkuse teadvusesse jõudis ta 5MIINUST x villemdrillem talvise hitiga "Paaristõuked", mis on püsinud Eesti digitabelite #1 kohal juba 13 järjestikust nädalat.