Monaco vürst koos perega tänavu jaanuaris. Foto: PIERRE VILLARD/SIPA/Scanpix
Inimesed
1. aprill 2020, 11:04

Koroonaviirusega nakatunud Monaco vürst väljus isolatsioonist

Monaco vürsti Albert II arstid teatasid talle esmaspäeva hommikul rõõmusõnumit: ta on terveks tunnistatud. Koroonaviirusega nakatunud riigipea oli kaks nädalat sunnitud perest lahus olema.

"Kõik on hästi," kinnitas 62aastane vürst enne isolatsiooni lõpetamist ajakirjale People. "Natuke köhin veel, aga see on üsna normaalne - olen päris paljude inimestega rääkinud ja nende sõnul kestab köha veel mõnda aega. Muidu aga on mulle antud rohelist tuld. Arstid teatasid esmaspäeva hommikul, et olen terve." Ent vürsti manitseti siiski, et ta veel kohe oma abikaasa Charlene'i ja kaksikute Gabriella ja Jacques'i juurde ei tõttaks. "Oodake veel 24 tundi," öeldi Albertile.

Nüüdseks on vürst juba oma maamajas Roc Agelis, kus vürstinna on viieaastaste kaksikutega juba mitu nädalat viibinud. Albert oli samal ajal Monaco lossis karantiinis. People'i intervjuus toonitas ta, et maamaja on piisavalt suur. "Saan ka seal karantiinis olla. Meil on koridori lõpus veel üks magamistuba ja lapsed on ülakorruse toas."