Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
31. märts 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 1. aprill

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Tasub ellu viia plaanid, mida juba pikemat aega meeles oled mõlgutanud. Eriti puudutab see kodust sfääri – kui tahad oma elamises midagi ümber korraldada, tuleb aktiivselt tegutseda.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Edevus tõstab pead. Proovid kevad- ja suveriideid, keerutad peegli ees. Seltskonda pilke püüdma minna ei saa, küll aga saad endast ilusaid pilte postitada.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Kui väga usin olnud oled, õnnestub sul täna ehk töö tegemisest kõrvale hiilida ja päev kodustele asjatoimetustele pühendada. Kui midagi ette võtad, teed seda põhjalikult.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Püüd kõigile meele järele olla on ühest küljest inimlik, teisalt aga kaasneb sellega paratamatult asjade ilustamine, tõe varjamine või suisa valetamine.

Lõvi
23. juuli – 22. august

On asju, mis on oma aja ära elanud ega tööta enam kuigi hästi, ent seni pole saanud neid muuta, sest sul pole olnud ettekujutust, kuidas seda teha. Nüüd tekib ideid.

Neitsi
23. august – 22. september

Oled tegutsemislusti täis. Julgust jagub, oled ka küllalt enesekindel, et alustada raskeidki projekte ja võtta riske. Eriti tõsiselt võtad asja ette, kui adud, et sul on võistlejaid.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Ole aktiivne, ürita ennast arendada. Praegu saadud uued teadmised tulevad sulle edaspidises elus kindlasti kasuks. Kui saad, osale veebikoolitusel või -kursusel.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Oled aktiivne ja üritad innukalt eesmärgi suunas liikuda, kuid eelistad seda varjatult teha. Võimalik, et sa ei pühenda oma plaanidesse väga lähedasi inimesigi mitte.

Ambur
22. november – 21. detsember

Suudad oma tahtmist saada, sest võid oma seisukohti väsimatult esitada ikka uuesti ja uuesti. Su vastastel ei jää viimaks muud üle, kui käed tõsta ja alla anda.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Võimalik, et tuleb suhelda inimesega, kellega oled varemgi kokku puutunud, kuid sootuks uues olukorras. Pole välistatud kunagiste armusuhete ülessoojenemine.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Ära ürita läbimõtlematute uuenduslike projektidega tähelepanu pälvida, su tööalane edasiminek peab olema järjepidev, rajatud kindlatele alustele.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Ole teiste inimeste suhtes osavõtlik, proovi mõista neid ka siis, kui nende põhimõtted sinu omadest erinevad. Sel juhul on nemadki sinu vastu leebemad ja mõistvamad.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Jäär! Algaval eluaastaringil valitseb sisemine tasakaal. Sul on tahtmist areneda, ent sa ei hüppa pea ees tundmatusse kohta, astud edasi mõõdetud sammul ja läbimõeldud suunas. Töö vallas saad ka teiste ees oma oskuste ja teadmistega särada. Sul on lausa kohustus neilegi midagi õpetada.