Siret KotkaFoto: Erakogu
Inimesed
31. märts 2020, 13:55

Osta ära! Siret Kotka müüb autot: sõiduvahendil saab suvel viis aastat täis ja on õige aeg seda uuendada (2)

Eelmise aasta lõpus pulmakleidi oksjonile pannud Siret Kotka kirjutab Facebooki postituses, et müüb nüüd oma autot.

"Head sõbrad!
Olen otsustanud ära müüa oma armsa auto Toyota Prius Premiumi (2015), mis valget värvi (kolmekihiline White Pearl), et kriimud nii kergelt autole ei tekiks.

Auto kasutaja olen olnud ainult mina. Loomulikult lasin selle auto varustuse teha sellise, et peaksin ainult korrapäraselt ELKE esinduses hoolduses käima, aknapesuvedelikku lisama ja tankima. Kui aus olla – ega ma vist rohkem ei oskaski midagi autoga teha," kirjutab ta.

Siret räägib Õhtulehele, et tal on juba ammu olnud traditsioon vahetada oma auto iga viie aasta tagant välja. “Autol saab suvel viis aastat täis ja on õige aeg seda uuendada,” põhjendab Siret auto müüki. Küsimusele, miks on tekkinud selline traditsioon, vastab naine: “See tundub mõistuspärane ja minuga kooskõlas. Ei oskagi täpset põhjust öelda, aga eks inimesed ole oma harjumuse ohvrid, nii ka mina.”

Kotka lisab, et uus auto on juba silmapiiril ja jääb Toyota juurde. “Valikuks osutus Toyota kõige uuem mudel Camry. Minu jaoks on auto juures oluline mugavus. Naisterahvana on oluline, et sõita oleks võimalikult lihtne. Kindlasti peavad autol olema hands-free ja navigatsioonisüsteem. Need annavad väga palju juurde ja saad hõlpsasti sõidetud,” räägib Siret. Muidugi on naise jaoks oluline ka auto disain ja sisekujundus. “See kahtlemata meeldib, kui auto on ilus, sümpaatne ja naiselik.”