TMWFoto: Robin Roots
Üritused
31. märts 2020, 13:37

Uus kava paigas! Tallinn Music Weeki muusikaprogrammi lisandus üle 20 uue artisti

26.–30. augustil toimuva uue muusika ja linnakultuuri festivali Tallinn Music Week (TMW) muusikaprogrammi on lisandunud üle 20 uue artisti.Tänaseks on märtsist augustisse lükatud TMW 2020 festival kavasse kinnitatud ligi 90% varem väljakuulutatud esinejatest ja lisatud üle 20 uue artisti ning neli uut esitlusõhtut. Kokku on programmi kinnitatud 162 artisti 23 riigist.Uue eriüritusena leiab TMW programmist 28. augustil Kalamajas Tallinna Kalju baptistikoguduse kirikus toimuva Erki Pärnoja soolokontserdi, millel mitmekülgne looja ja multiinstrumentalist esitab oma veebruaris ilmunud neljanda albumi „Leva” kava.Mitme kontserdiõhtu kavad on täienenud uute nimedega. TMW avakontserdile Fotografiska keskuses on lisandunud Kadri Voorandi ja Mihkel Mälgandi džässiduo ning samas toimuva Üle Heli festivali esinejate sekka Rootsi pianist Shida Shahabi ja Venemaa ambient helikunstnik Atariame.

Noblessneri Nobeli saalis toimuvat Funk Embassy pidu täiendab džässi ja soul'i lauljatar Sofia Rubina koos oma bändiga. IDA kontserdiõhtul Kai kunstikeskuses saab kuulda neuroteadlasest elektroonilise muusika produtsendi Kristjan Kalmu projekti MLAK ja Robert Nikolajevi uut eksperimentaalprojekti Weak People.

GROM festivali kavasse Sveta Baaris on lisandunud Soome indiebänd Meal ning samas toimuvale Intsikurmu festivali õhtule Hannaliisa Uusma ja Brigitta Davidjantsi duo Hunt. Von Krahli metali lava kolm uut bändi on Preternatural Lätist, Coilguns Šveitsist ja äsja uue albumi avaldanud Eesti death metal grupp Intrepid. 

Kavasse on lisandunud ka kolm põnevat alternatiivmuusika üritust. 27. augustil toimub Sveta Baaris kontserdiagentuuride Damn.Loud ja Urban Culture Entertainment tumepopi ja eksperimentaalroki õhtu Void Valley, kus esinevad Eesti tõusev tegija Bedless Bones, Hope Saksamaalt ning tervelt kolm Belgia artisti – Thot, Wiegedood ja Figure Section. 29. augustil toimub Kauplus Aasias geto-house’i ja elektro pidu Smoke Break, esinejaiks produtsendid-DJ-d laurel, Modern Disease, AL-T ja Kirja Eestist ning Charlotte Bendiks Norrast.

Noblessneri teknoklubis HALL leiab samal ööl aset koostöös kuulsa Berliini klubiga Salon Zur Wilden Renate kureeritud reiv, kus lisaks maja residentidele on rivis Londoni legendaarse peosarja lo*kee asutajast dj Sebastian Voigt, Berliini queer reivide eestvedajast S.Ruston ja Renate klubi staar The Swift.

Algselt Telliskivi Vaba Lavale plaanitud Made in Baltics & Sony Music esitlusõhtu ning Eesti Jazzliidu, festivali Jazzkaar ja Viljandi pärimusmuusika festivali ühine esitluskava on üle viidud Salme Kultuurikeskusse.
 
Alates 31. märtsist on Piletilevis taas müügil TMW muusikaürituste üksikpiletid.
TMW 2020 muusikafestivali pass (65 eurot), konverentsi ja festivali ühispass (175 eurot), konverentsipass (150 eurot) ja toetajapass (500 eurot) on müügil festivali veebipoes. Telia klientidele kehtib TMW passide ja piletite ostmisel eelmüügist 20% hinnasoodustus tavahinnast. Lisainfot saab SIIT.

Kõik enne TMW 2020 märtsist augustisse edasilükkamise teadet eelmüügist ostetud festivalipassid, konverentsi ja festivali ühispassid ning esitlusõhtute üksikpiletid kehtivad festivali uutel kuupäevadel augustis. Üksikpiletid kehtivad samadel nädalapäevadel (N, R, L) samades kontserdikohtades (v.a. Vaba Lava ürituste piletid, mis kehtivad Salme Kultuurikeskuses). Ka kõik 29. märtsiks plaanitud Paldiski pühapäeva passid ning kontsertide ja bussituuride üksikpiletid kehtivad ürituse uuel kuupäeval, 30. augustil.

90% TMW algselt plaanitud esinejatest on jäänud samaks ning programmi maht ja tase on täielikult taastatud uute esinejate ja üritustega. Festival pakub soovijaile võimalust vahetada märtsiks ostetud üksikpileti mõne teise kontserdiõhtu pileti vastu ning festivalipass kinkekaardi vastu, mis kehtib 2021. aasta festivalil.

Neil, kes soovivad siiski TMW passi või pileti tagastada, tuleb saata vastav palve aadressile [email protected].
Passide ja piletite vahetusi ja tagasioste teostatakse perioodil 1.–12. aprillini. Lisainfo SIIT.