Margit ja Harry KõrvitsFoto: ALAR TRUU
Inimesed
31. märts 2020, 09:14

Harry Kõrvits koroonaviirusest: kui see uudis tuli, siis sulgesime end kohe maale (2)

"Ringvaade" võttis ühendust Harry ja Margit Kõrvitsaga, kes vahendasid viimaseid arenguid Saaremaalt ning andsid teada, kuidas käib elu kriisikoldes. "Võtsime koroonaviirust kohe algusest päris tõsiselt," tunnistas Harry.

"Kui see uudis tuli, siis me sulgesime end maale, metsa vahele," mainis ta, lisades, et nad on juba märtsi algusest saadik võimalikult vähe inimestega suhelnud. "Meie tutvusringkonnast olid päris mitmed inimesed koroonaviiruses ja nüüd on juba nii, et need, kes kuu alguses haigusesse jäid, juba paranevad."

Margit mainis, et ta on ka ennast vabatahtlikuks pakkunud. "Alguses oli väike hirm, aga ega siin midagi teha ei ole, tuleb olla seadusekuulekas ja teha neid asju nii, nagu ette kirjutatakse. See hulk, kes pakub ennast siin vabatahtlikuks, on väga suur."

"Üldine meeleolu on üksteist toetav, väga sõbralik ja saarlaste kombe kohaselt ei puudu ühestki päevast ka võllanaljad. Algav kevad on üks neist asjadest, mis aitab raskes olukorras meeleolu üleval hoida," sõnas Margit.