Kelly Kivimaa ja Uudo SeppFoto: Martin Ahven
Inimesed
30. märts 2020, 21:06

VABA JA VALLALINE! Uudo Sepp läks tüdruksõbrast lahku (4)

"Eesti otsib superstaari" võitjal Uudo Sepal ja ta ekskallimal Kelly Kivimaal täitus märtsi algul aasta kooselu ning tähtsa sündmuse puhul jagas laulja tüdruksõbraga armsat pilti, kus avaldas muu hulgas, kus nad esimest korda kohtusid. Sepp kinnitas nüüd aga Elu24-le, et tema suhe Kelly Kivimaaga on lõppenud.

Facebooki postituse all kirjutas Uudo: "Meil täitus aasta! Minu elus pole ühtegi nii värvilist ja ägedat aastat veel olnud! Sinuga aasta jooksul on olnud kokku kuus reisi ja iga neist imelisem kui teine! "Eesti laul", Eesti muusikaauhinnad ja palju ägedaid seiku veel. Kõige tänulikum olen selle Selveri eest, kus kohtusime esimest korda. Kusjuures, varsti tuleb välja ka laul meist, pühendatud sulle!" 

Praeguseks on kõik Uudo ja Kelly ühised pildid sotsiaalmeediast kustutatud.

"Jah, see vastab tõele," kinnitas Uudo Elu24-le, et suhe on lõppenud, ent ei soovinud pikemalt kommenteerida, mis saatuslikuks sai.

Eelmisel aastal Anu Saagimile antud intervjuus avaldas Uudo, kuidas tema kaotusvalust üle saab. "Mul oli üks šokolaad, mille tüdruk oli mulle kinkinud. Kui ta mu maha jättis, panin selle põlema ja viskasin sillalt alla. Mu sõbral oli krossikas, millest me bensiini välja kallasime, ja siis panimegi sillal šokolaadi põlema. Siis oli tüdruk unustatud ja rahu majas."

Kas ka selleaastane "Eesti laulul" kandideerinud lugu "I'm Sorry. I Messed Up" on mõeldud ekskallimale?

"See on täpselt selline laul, et kui seda kuuled, paneb see mõtlema vigade peale, mis on elus tehtud ja tahaks tagasi võtta, aga ei saa. Palju kergem on seda laulu südamest laulda, kui oled ka ise midagi sellist läbi elanud," rääkis Uudo mullu intervjuus Õhtulehele.