Õhtuleht TikTokisFoto: Vida Press / Kuvatõmmis ÕLi TikTokist
Inimesed
30. märts 2020, 13:45

TSEKI BIITI! Õhtuleht on nüüd ka TikTokis!

Meil on hea meel teatada, et Õhtuleht on jõudnud ülipopulaarsesse sotsiaalmeediarakendusse TikTok!

Kui kuuled sellisest asjast nagu TikTok esimest korda ning ainukene asi, mis sulle selle väljendiga seostub, on kella tiksumine, siis on viimane aeg avastada samanimelist, kuid imelist meelt lahutavat rakendust.

TikTok on mobiilirakendus, milles kasutajad saavad jagada lühikesi videoid. Sageli on videote taustaks populaarsed laulud. TikTok on populaarne nooremate generatsioonide seas ning pea pooled selle kasutajatest on vanuses 16-24. Kuid see ei tähenda, et ka vanemaealised inimesed sealt lõbusat ja meelt lahutavat sisu ei leiaks. 

Kuigi äpist leiab palju sisu, kus inimesed tänapäeva hittide järgi ägedaid tantsukavasid välja mõtlevad, leiab sealt ka igapäevahuumorit ning paljud on hakanud TikToki kõrvutama ka Vine’ga, äpiga, mis nüüdseks unustusehõlma on vajunud, kuid kus inimesed jagasid kuni kuue sekundi pikkuseid lühikomöödia videoid. 

Õhtulehe plaan on TikTokis jagada naljakamaid momente ning meeme meie videointervjuudest, kuid luua ka originaalset sisu. Üsna pea rõõmustab Õhtulehe TikToki jälgijaid rakenduse ägedamaid trende katsetades noor influentser Marie Tauts.

 
 
 
View this post on Instagram

᯽Every day may not be good but there is something good in every day᯽

A post shared by Marie Tauts (@m.l.tauts) on

Õhtulehe leiad TikTokis kasutajanime Ohtuleht.ee järgi.