Heidi ja Seal 2010. aastal.Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
30. märts 2020, 12:41

VALUS! Heidi Klum saatis oma eksmehe Seali pihta mürginoole

Ehkki supermodell Heidi Klum abiellus oma eksmehe Sealiga lausa seitse korda, ütleb tema hiljutine kommentaar nende liidu kohta nii mõndagi.

46aastane modell, disainer ja saate "Project Runway" juht abiellus mullu veebruaris endast 16 aastat noorema saksa rokkari Tom Kaulitziga, kes on tuntud ansamblist Tokio Hotel. Heidil oli seljataga kaks purunenud abielu:  noorpõlveliit juuksur Ric Pipinoga ning  ligi seitse aastat kestnud abielu USA laulja Sealiga.

 
 
 
View this post on Instagram

Late start to my day😴 I Love you Tom ❤️

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Nende suhe algas üliromantiliselt: saksa kaunitar oli jäänud vormeliboss Flavio Briatorest rasedaks, kuid isakohuseid Flavio enda peale võtta ei tahtnud ning lapseootel Heidi jäi üksi. Ent Seal kaotas rasedale modellile südame ning kasvatas tema ja Flavio tütart kui oma lihast last. Kuulus paar sai veel kolm last. Pulma-aastapäeval oli neil kombeks pere ja sõprade ees abieluvannet uuendada - nii abiellusid Heidi ja Seal kokku seitse korda! Ent 2012. aasta jaanuaris teatasid nad lahkuminekust. 

The Suni värskes intervjuus ütleb Heidi: "Eelmine aasta oli väga tihe. Kõik on olnud imeline. Tutvusin kaks aastat tagasi oma abikaasaga. Mul on esimest korda tõeline partner. Kui mul on muresid või püüan milleski selgusele jõuda, on Tom vapustav kuulaja, on võrratu, kui sul on selline partner. Olen nüüd palju õnnelikum."