Kelly Brook ja Jeremy ParisiFoto: PA Wire/PA Images
Inimesed
30. märts 2020, 11:51

Inglise sekspomm demonstreerib 12kilose salenemise tulemusi

Inglise modell Kelly Brook on tuntud oma naiseliku liivakellafiguuri poolest, kuid viimastel aastatel tekkinud liigsed kilod ajasid teda ahastusse. Ta ei tundnud end ei tervena ega ilusana. Nüüd demonstreerib Kelly (40) 12kilost kaalulangust.

Kahe suurusnumbri võrra saledam Kelly poseerib seltskonnajakirjas Hello! ning räägib oma kaalulangusest. "Arvasin, et teksased on pesus lihtsalt kokku läinud," meenutab ta oma kosumist. Ent pikapeale mõistis Kelly, et on ülemäära kosunud - ta ei tundnud end enam tervena ega ilusana.

Kaunitar kinnitab, et kallim Jeremy Parisi armastab teda igal juhul, olgu ta ümaram või kõhnem. "Ta isegi ei märganud, et olen kaalus juurde võtnud. Teda sellised asjad ei huvita. Talle meeldib, et istun maha ja naudin tema seltsis hüva rooga. Ma pole selline tüdruk, kes taldrikul salatilehte songib."

Kuid 2018. aasta lõpus antud intervjuus väitis Kelly, kes oli selleks ajaks umbes seitse kilo salenenud, et Jeremy võrdles teda õhupalliga. "Ka ema manitses, et ma kogu aeg ei sööks."

Brook on varem rääkinud, et mõistis oma priskust, kui ta oli fotograafide ette ilmunud ning nood hõikasid: "Hinga sisse!" "Väga hea, et nad niimoodi ütlesid! Nad tahtsid mulle lihtsalt teenet osutada, aga eks see oli paras šokk tõesti," rääkis Kelly kõmulehele The Sun.