Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
29. märts 2020, 23:06

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 30. märts

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Tunned sisemist rahutust ja rahulolematust. Ära niisama mossita, püüa olukorda ja oma tundeid analüüsida, mõista, mis sind konkreetselt häirib.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Mõtled, kuidas oma tulevikku kujundada. Sul on nii plaan A kui ka plaan B, nüüd aga võib juhtuda midagi niisugust, mis su mõtted hoopis uuele rajale viib.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Sa ei suuda paigal püsida, tahad pidevalt tegevuses olla. Närvi ajab see, kui kaaslased tahavad ikka ja jälle arutada asjade üle, mis on sinu jaoks ammu selged.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Mõtlemine tulevikule tekitab üksjagu rahutust. Sul on mitmeid võimalusi, aga selleks, et aru saada, missugune tee on kõige õigem, on sul veel liiga vähe infot.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Kui tegevusse asud, on sind pea võimatu peatada – oled sihikindel ja julge, serveerid oma arvamusi niivõrd enesekindlalt, et neid on raske mitte aktsepteerida.

Neitsi
23. august – 22. september

Tööl toimuvad ümberkorraldused tekitavad sinus ebakindlust ja segadust. Ehk tundub, et üritatakse lõhkuda süsteeme, mis praegugi kenasti funktsioneerivad.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Suhted võivad kiskuda keeruliseks. Ei ole mõtet jätta oma arvamust välja ütlemata pelgalt seepärast, et see olukorra pingelisemaks ja suhtlemise raskemaks muudab.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Oled julge ja terane. Detailset mõtlemist nõudev töö õnnestub hästi, suudad ära tabada ka niisugused nüansid, mis kaaslastel kahe silma vahele jäävad.

Ambur
22. november – 21. detsember

Rutiinne tegevus muudab sind kiiresti närviliseks. Sul võib tekkida intensiivne soov midagi oma elus muuta. Jõudu selleks jagub, aga võimalused on piiratud.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Me ei saa kõige peale iseenese tarkusest tulla, õpi ka teiste kogemustest. Ära alahinda kaasinimeste mõistust ja teadmisi, õpi nende edust ja vigadest, küsi nõu.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Tööd ja vaeva sa ei pelga, suudad pikki tunde süvenenult tegutseda. Kas see vaev end aga ka piisavalt ära tasub? Ehk leiad, et oled rohkemat väärt, kui su praegune teenistus.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Enda meelest oled juba päris palju tööd teinud ja vaeva näinud, ootad, et sinu tegevust ka tunnustataks. Võib avaneda võimalus karjääriredelil edasi liikumiseks.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Jäär! Veenuse ja Jupiteri õnnetoova trigooni mõju all algaval aastal oled seltskondlik ja suhtlemisaldis. Sul ei ole vaja palju pingutada – vaata inimestele silma, naerata ja asjad hakkavad laabuma! On võimalusi arendada armusuhteid, aga ka laiendada äritegevust ja leida mõjukaid toetajaid.