Raivo E. TammFoto: Tiina Kõrtsini
Inimesed
29. märts 2020, 12:51

VIDEO | Kaastunne! Koroonaviirus lõi Raivo E. Tamme perekonda: ta oli vaimustava saare huumori elav kehastus

Näitleja Raivo E. Tamm teatab sotsiaalmeedias, et koroonaviirus on taevastele teedele viinud tema vanatädi poja, Üülo Sinki.

Tamm tegi lahkunule video näol järelhüüde. "Sügava kurbusega teatan, et täna öösel lahkus meie hulgast Saaremaa Valsi Maja hooldekodus koroonaviiruse tõttu minu kallis vanatädi poeg Üülo Sink. Meie pere jaoks oli ta vaimustava saare huumori elav kehastus, eluaegne Tõnija küla sepp ja laulumees Saaremaa meeskooris ja kõva pillimees," kirjutab ta postituses. 

"See on väga kurb hetk tervele Saaremaale. Minu sügav kaastunne lahkunu lähedastele," ütles Saaremaa vallavanem Madis Kallas. "Oleme sellel raskel ajal kõigile saarlastele toeks ning teeme endast kõik oleneva, et toetada oma kogukonda."

Terviseameti lääne regionaalosakonna juht Kadri Juhkam sõnul jätkatakse Saaremaal hooldekodus elanike ja töötajate testimist. "Avaldame lahkunu lähedastele kaastunnet," ütles Kadri Juhkam, kelle sõnul on vanemaealised koroonaviiruse riskigrupp, kelle suhtes tuleb olla eriti tähelepanelik.

Saaremaa Valsi hooldekodus testiti koroonaviiruse suhtes 18 töötajat ja 78 hoolealust, positiivse proovi andsid kolm ühel korrusel asunud hoolealust. Kuressaare Haigla hooldekodus testiti 48 elanikku, kellest kaks olid positiivsed. Töötajate koroonatestide tulemused veel selguvad.