Sussexi hertsogipaar 7. märtsil Londonis. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
27. märts 2020, 10:21

Harry ja Meghan lahkusid Kanadast. Selgus hertsoginna esimene filmitöö

Prints Harry on koos perega lahkunud Kanadast, kus nad elasid mitu kuud Vancouver Islandi üürivillas. Ajakirja People teatel seadis Sussexi hertsogipaar end koos poeg Archiega sisse Los Angeleses, hertsoginna Meghani endises kodulinnas.

Kuningliku paari esindaja pole küll People'i uudist kommenteerinud, ent ajakirja teatel elavad Harry, Meghan ja Archie eraldatud krundil ning pole koroonapandeemia tõttu sealt väljas käinud. 38aastasel Meghanil on õnneks Los Angeleses suur toetusgrupp eesotsas ema Doria Raglandiga, kes on sotsiaaltöötaja ja joogatreener. Los Angeleses elavad ka mitmed Meghani sõbrad, kes temal ja Harryl Vancouver Islandil külas käisid. Sussexite majaotsingutest Los Angeleses kirjutas People juba varemgi. 

31. märts on Harry ja Meghani jaoks viimane päev Briti kuningakoja töiste liikmetena. Mõnda aega tagasi sahistati, et seriaalist "Pintsaklipslased" tuntud Meghan plaanib oma näitlejakarjääri taaselustada. Nüüd on teatavaks saanud hertsoginna esimene Megxiti-järgne tööots - ning see ongi filmindusega seotud. Nimelt loeb ta sisse Disney dokumentaalfilmi jutustaja teksti. 3. aprillil Disney voogedastuskanalil linastuv film räägib elevantidest ning Meghan on lubanud kogu oma honorari annetada heategevusfondile Elephants Without Borders. See organisatsioon on pühendatud loodushoiule ning loomade kaitsmisele salaküttide eest. 

People'i teatel luges Meghan teksti sisse juba sügisel Londonis. Filmi treiler ei anna küll aimu Meghani panusest, kuid paljastab, et linateos näitab ühe pere erakordset, ligi 2000 kilomeetri pikkust retke läbi Aafrika - "seiklust, mis muudab nende elu".