Silvia IlvesFoto: Ruta Badina
Inimesed
26. märts 2020, 09:17

PILK PEALE! Õhtulehe Instagramis jagab oma päevategemisi tšellist Silvia Ilves

Nagu sajad teised eestlased, on ka meie kuulsused end vabatahtlikult koju sulgenud või üleliigsetest lähikontaktidest eemaldanud. Neljapäeval laseb meil Õhtulehe Instagrami vahendusel oma kodustesse tegemistesse piiluda tšellist Silvia Ilves. 

Silvia on üks neist muusikutest, kelle kontserdid praeguse eriolukorra ajal ära on jäänud. See-eest kodus tal vähem tegemist ei ole. Silvia on nelja poja - 9aastase Stefani, 7aastase Tristani, 3aastase Christopheri ja pooleteiseaastase Arthuri - ema. Christopher on aga praegu Lapimaal oma tädi ning vanavanemate juures, kuhu jõudis ta täpselt enne koroona levikut.

"Enne hommikusööki teeme kindlasti tantsupooltunnikese, seda teeme ka õhtul. Oleme avastanud Toe Tagi muusika, mille järgi on poistega nii vinge tantsida - Pankrot" ja "Legendaarne"," räägib Silvia. "Suured poisid õpivad koolitükke, ma teen suppi ja koristan Arthuri järel. Stefan harjutab kindlasti laupäevaseks kodukontserdiks klaverit, samuti praktiseerib Tristan selleks kontserdiks usinalt tšellot. Poisid tahavad kindlasti oma toas korvpalli mängida, mida olen vist sunnitud lubama," muigab Silvia, andes teada, mida tema päevaplaan ette näeb. "Mul on iga päev olnud kodus ees mõni koristusprojekt. Neljapäeval lähen oma kostüümide tuppa."