KOOLIKIUS: Katrin Lust ütleb, et teab, mis on koolikius. Ta uskus lapsena, et suureks saades kaovad kiusajad ära, aga möönab, et peab praegu tegemist tegema täpselt samasuguste kiusajatega.Foto: Erki Pärnaku
Eesti uudised
25. märts 2020, 18:35

Katrin Lust kiuslikust peatoimetajast: kui mees pinnapeol korvi saab, võib ta hakata kummaliselt käituma

Katrin Lusti võitlused: miks kolleegid Eesti tuntuimat ajakirjanikku põlgavad? (16)

Saatejuht Katrin Lust on auditooriumiga nutika suhtlemise ja sagedaste „üle võlli“ käsitluste tulemusel kerkinud ilmselt Eesti tuntuimaks ajakirjanikuks. Ettepoole Mihkel Kärmasest, Vahur Kersnast, kirjutavatest ajakirjanikest rääkimata. Kolleegid Lusti heaks ajakirjanikuks ei pea. Lust, kellele oli adresseeritud Postimehes ilmunud arvamusartikkel „Miks ajakirjandus valetab?“ – mis räägib anonüümsest ajakirjanikust, kes kogu aeg valetab ja keda nimetatakse seetõttu Eesti ajakirjanduse haiguseks –, annab mõista, et tema suurimad vaenlased ongi kolleegid.

Katrin Lusti „tähelend“ sai hoo sisse veidi rohkem kui aasta tagasi, kui Kanal 2 teatas, et konkureeriva TV3 vaadatumaid saateid „Kuuuurija“ kolib nende eetrisse. Postimees Grupi juhtkonnas oli juba mõnda aega kadedusega vaadatud, kuidas ühe naise veetav saade teeb vaatajanumbritelt pidevalt ära nende kalleimale saatele „Radar“. Lusti saabumine tähendas „Radari“ kiiret sulgemist.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99