Ott KiivikasFoto: Aldo Luud
Inimesed
24. märts 2020, 17:24

Ott Kiivikase karantiiniblogi | Vaata, kuidas möödus Oti esmaspäev

Nagu sajad teised eestlased, on ka meie kuulsused end vabatahtlikult koju sulgenud või üleliigsetest lähikontaktidest eemaldanud. Ott Kiivikas lasi esmaspäeval Õhtulehe Instagrami vahendusel piiluda oma päevakavasse, kuhu mahtus palju head sööki, trenni ja õhtul toimus perekondlik TikToki tants.

"Tere, head Õhtulehe Instagrami konto jälgijad. Täna anti mulle võimalus võtta üle instagrami konto. Proovin täna teieni tuua erinevad tegevused karantiinitingimustes, kas siis kodus või väljas. Loodan, et saab olema huvitav päev ja näete, mida mina karantiitingimustes teen. Püsige lainel!" alustas Ott oma päeva ülevaadet. 

Päev algas toitva hommikusöögiga

"Üleöö puder sai eelmisel õhtul külmkappi pandud, hommikul lisan jogurti ja puuviljad," paljastas Ott, milline oli tema hommikusöök. "Täitsa isuäratav ja maitsev sai."

Kes ei tahaks Otiga rääkida? "Senegalipoisid" igatahes soovivad.

"Ilm soosib õue tulekut ja aeg on kehakultuuriga tegeleda." Ott seadis oma sammud Saku jõulinnakusse, kus viis läbi üldkehalise treeningu. "Töö käib ja rahvas on õues," rõõmustas Kiivikas.

TikTok hullutab kõiki

"Oleme märgamatult jõudnud õhtusesse plokki ja üks õhtustest tegevustest - vaatame ära tänase TikToki trenni." Isegi Kiivikasel hakkasid enda sõnul puusad liikuma.

Õhtune omletitegu

"Õpime head omletti tegema," rääkis Kiivikas. "Hea omleti saab, kui vahustada muna blenderis, nii jääb see mõnusalt õhuline," õpetas ta.