Michelle Williams ja Thomas Kail jaanuari algul Kuldgloobuste galal. Foto: Jill Johnson/VIDA PRESS
Film
24. märts 2020, 16:16

Lapseootel Michelle Williams näib olevat salamisi abiellunud

Paar päeva enne üldkarantiini väljakuulutamist New Yorgis nähti lapseootel näitlejannat Michelle Williamsit ja tema uut kallimat Thomas Kaili õnnelikult kahekesi jalutamas. Mõlema sõrmes paistis salapulmadele viitav sõrmus.

Armulugu süttis ilmselt 2018. aasta lõpus Fox FXi lühisarja "Fosse/Verdon" võtteil, kus Kail oli režissöör ning Michelle kehastas legendaarse USA koreograafi Bob Fosse ("Kabaree") kolmandat abikaasat, tantsijanna Gwen Verdonit. Lavastaja ja näitlejanna ootamatust kihlumisest ja lapseootusest kirjutas ajakiri People mullu detsembri lõpus. Nädal hiljem ilmuski Michelle Kuldgloobuste galale juba  õnnistatud seisus ning poseeris esmakordselt koos Thomasega. 

Williamsil on kooselust kadunud Heath Ledgeriga 14aastane tütar. 2018. aasta suvel, kümme aastat pärast Ledgeri surma ravimite üledoosi tagajärjel, selgus, et oma eraelu väga hoolikalt varjav näitlejanna oli ootamatult abiellunud indie-muusik Phil Elverumiga.

Teineteist olid leidnud kaks haavatud hinge - Michelle oli küll Ledgerist paar kuud enne viimase surma lahku läinud - põhjuseks Heathi uimastilembus -, ent elas oma tütre isa varajast lahkumist väga sügavalt üle. Elverum oli kaotanud oma abikaasa vähile. Ent juba 2019. aasta algul läksid Michelle ja Phil vaikselt lahku.

Mullu purunes ka Kaili ja näitlejanna Angela Christiani abielu. Detsembris selgus, et Michelle ja Thomas on kihlunud ning ootavad ühist last.