Foto: @makaylabrownlee44/Instagram
Tele
24. märts 2020, 14:46

ŠOKK SUPERSTAARISAATES: teismelist võistlejat tabas keset esinemist krambihoog

Ameerika superstaarisaate "American Idol" esmaspäevases osas olid vaatajad tunnistajaks hirmuäratavale juhtumile - 17aastane Kansasest pärit lauljatar sai laval krambihoo.

Makayla Brownlee astus kohtunike ette, et esitada Kacey Musgravesi pala "Rainbow", kirjeldab ajakiri People juhtunut. Ent teismelise neiu keel muutus pehmeks ning ta lahkus kiiresti lavalt. Lava taga varises Makayla kokku. 

Saate tiim kutsus tüdrukule kiirabi. Kohtunikud Katy Perry, Lionel Richie ja Luke Bryan olid võistleja pärast väga mures. Makayla isa Mark seletas kaamerate ees, et tema tütrel on haruldane haigus. Pärast kosumist rääkis tüdruk ise, et tegu on südamehädaga, mida kutsutakse vasovagaalseks sünkoobiks. "Reageerin stressile teistmoodi kui muud inimesed ja see võib kaasa tuua krambihoo."

Isa toonitas: "See ei allu tema kontrollile. Tal on piinlik, aga füüsiliselt on ta 100% tipp-topp." Marki sõnul on "American Idolis" võistlemine Makayla jaoks ülitähtis. "Oleks kahju, kui see [haigushoog] tema šansse kahandaks, sest ta on ju nii hea laulja. Ta näeb väga palju vaeva."

Mõni tund hiljem naasis Makayla lavale ning laulis nii võimsalt, et lapseootel Katy Perry silmad olid veekalkvel. Poptäht tunnustas tubli tüdrukut ka sotsiaalmeedias. "Pole vaja piinlikkust tunda. Me kõik reageerime stressile isemoodi." Makayla lubati edasi järgmisse vooru - 40 parema võistleja hulka.