Jennifer Lopez ja David Cruz 1995. aasta aprillis filmi "My Family" esilinastusel. Foto: Barry King / Alamy Stock Photo/VIDA PRESS
Inimesed
24. märts 2020, 09:56

Suri Jennifer Lopezi noorpõlvekallim David Cruz

Laupäeval suri 51 aasta vanuses superstaar Jennifer Lopezi omaaegne armastatu David Cruz. 

TMZ.comi teatel suri Cruz New Yorgis Mount Sinai haiglas. Haigla esindaja kinnitusel polnud mehe surm seotud koroonaviirusega: Davidile sai saatuslikuks haige süda. 

Jennifer oli Davidiga tutvudes vaid 15aastane, kuid teismeeas puhkenud armastus kestis ligi kümme aastat. Noored läksid lahku 1990. aastate keskel, kui Lopezi karjäär hakkas vedu võtma, ent omal ajal nähti Jennifer ja Davidit üheskoos ka punavaibaüritustel, sealhulgas 1995. aastal mitme filmi esilinastusel. 

David Cruzi jääb leinama kauane elukaaslane Isa, kes meenutab oma kallimat soojade sõnadega. "David ei pidanud kunagi vimma ja oli alati väga avali," rääkis leinav naine TMZ.comile. "Ta oli pühendunud isa, ta aitas kasvatada kasupoega, kes on nüüd merejalaväes. Ta armastas Yankeesit ja Knicksi. Talle meeldis koos minuga teatris käia. Mu lemmikhetk oli perekondlik kohtumisõhtu, sest see polnud eriline mitte ainult mulle, vaid ka lastele. David kandis alati hoolt, et tema viimased sõnad oleksid "ma armastan sind".

Lopez on nüüdsel ajal kihlatud endise pesapallitähe Alex Rodriguezega. Tal on seljataga kolm purunenud abielu. 1997. aastal sõlmitud liit Miami kelneri Ojani Noaga kestis vaid ligikaudu aasta, kuid põhjustas latiinotähele aastakümneiks peavalu: eksmees üritas avaldada nii oma memuaare kui ka intiimset mesinädalatevideot, kuid Lopezi advokaadid suutsid seda takistada. Lauljanna teine abikaasa oli tema endine tantsupoiss Chris Judd, kuid see liit ei pidanud vastu aastatki. Olles vahepeal kihlatud näitleja Ben Affleckiga, abiellus Lopez oma kauase sõbra, latiinolaulja Marc Anthonyga ning nad said 2008. aasta veebruaris kaksikud Maxi ja Emme. 2011 teatas kuulus paar lahkuminekust. 

Enne Rodriguezega tutvumist oli Lopezil viie aasta vältel kokku-lahku suhe oma endise taustatantsija Casper Smartiga.