Ruthie Ann MilesFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
23. märts 2020, 13:01

Kirjeldamatu tragöödia üle elanud näitlejannat õnnistati beebiootusega

Ameerika näitlejanna Ruthie Ann Miles kaotas kaks aastat tagasi nii oma pisitütre kui ka veel sündimata beebi. Nüüd teatas telesarjadest "Ameeriklased" ja "All Rise" ja Broadway muusikalidest tuntud 36aastane Miles, et ootab taas last.

"Tahaksime oma väga rõõmsat uudist teatada: ootame sel kevadel uut last!" kirjutas Ruthie Ann sotsiaalmeedias oma ligi 19 miljonile fännile.

 
 
 
View this post on Instagram

Announcing our very happy news :)

A post shared by Ruthie Ann Miles (@ruthieannmiles) on

Miles ja tema abikaasa Jonathan Blumenstein elasid kaks aastat tagasi üle kirjeldamatu tragöödia: New Yorgis Brooklynis sõitis võõras autojuht surnuks nende tütre Abigail Joy, kes oli kaks kuud varem viieaastaseks saanud. Ruthie Ann oli koos tütrega parajasti ülekäigurajal, kui punase tule alt läbi sõitnud auto neid rammis. 

Näitlejanna, kes oli toona seitsmendat kuud rase, sai õnnetuses vigastada. Kõnealune autojuht sõitis surnuks ka Ruthie Anni sõbranna Laureni aastase poja Joshua. Kaks kuud hiljem kaotas Ruthie Ann kõhus olnud tütre, kellele abielupaar oli plaaninud nimeks panna Sophia Rosemary.  

Suutmata süükoormat taluda, läks autojuht hiljem vabasurma.

Ruthie Ann kirjutab nüüd: "Me teame, et Abigail Joyle ja Sophiale oleks väga meeldinud suured õed olla ning nad jälgivad rõõmuga, kuidas meie pere kasvab."