Idris ja Sabrina mullusel New Yorgi moepeol Met Gala. Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
23. märts 2020, 10:37

Lisaks Idris Elbale nakatus koroonaviirusesse tema naine

Eelmisel esmaspäeval teatas briti filmitäht Idris Elba, et tal tuvastati koroonaviirus. Videos kiikas 47aastase näitleja tagant tema abikaasa Sabrina. Toona panid paljud kommenteerijad pahaks, et naine Idrisest eemale ei hoia. Nüüd on ka Sabrinal viirus küljes, kuid ta ei kahetse midagi. "Ma tahtsin koos Idrisega olla."

30aastane modell rääkis Apple TV+ saates "Oprah Talks COVID-19" jutusaatejuht Oprah Winfreyle, et polnud positiivset analüüsivastust saades üllatunud. "Niipea kui kuulsin, et Idris võib olla viirusega kokku puutunud, mõistsin, et tahan temaga koos olla. See on ilmselt abikaasa instinkt. Tahad lihtsalt minna ja hoolitseda." Sabrina sõnul ei muutunud tema ja Idrise läbikäimises pärast mehe koroonadiagnoosi mitte miski. "Ma oleksin võinud langetada otsuse olla eri toas või hoida eemale ning kindlasti langetavad inimesed praegu raskeid otsuseid. Aga mina otsustasin Idrisega koos olla ja teda endiselt puudutada."

Elba on fännidele kinnitanud, et tunneb end hästi. "Hääl on natuke väsinud ... kaks korda päevas kontrollin, ega palavikku pole." Ka Sabrina enesetunne on Idrise sõnul hea. "Lihtsalt selgituseks: Sabrina tahtis minu kõrvale jääda. Vaagisime seda riski ja otsustasime koos olla. Loodan, et mõistate."