LõviFoto: Vida Press
Õhtulehe horoskoobid
24. märts 2020, 10:00

KEVADE ARMUHOROSKOOP | Lõvi võib leida silmarõõmu töökaaslaste seast

Lõvi (23. juuli – 22. august) on sodiaagi kuninglikumaid ja romantilisemaid märke, kes januneb kirge, naudinguid ja mängu. Hingelt romantikanarkomaan, jumaldab Lõvi armunud olemist ja tahab, et kogu maailm sellest teada saaks.

Punased roosid, luule, kallid kingid – sa ootad seda kõike ja lased end hellitada, hellitades teisalt ka oma kallimat. Kaaslasena oled helde ja soe, kuid sõltuvuses tähelepanust. Sind on võimalik aastaid lõa otsas hoida, pakkudes sulle jagamatut tähelepanu, kuid seejärel kaugenedes. Meeleheitel Lõvi tormab ummisjalu uut kaifi ammutama. 

Veebruaris said tänu Marsile ja Erosele ilmselt maitsta tulist armuelu või südant jõnksatama panevat romantikavärelust. 30. märtsist 12. maini on Marss su partnerlussektoris. See võib olla tuline, aga mõnes mõttes ka segane aeg. Tunned ebakindlust ja sörgid oma huviobjektil sabas. On võimalik seegi, et hoopis sind jahitakse. 13. mail algav Veenuse retrograad võib kehtestada ummikseisu peaaegu juuni lõpuni. Mõni sõprus- või armusuhe võib sind kimbatusse ajada. Tunned, et asi ei edene, ning nüüd tasub mõelda, mida sa tõeliselt hindad ja soovid. Püüa säilitada kannatlik meel ja jälgi, kuidas asjad edenevad. Kui sa ei tunne enam suhtlusest mõnu, on aeg probleemiga tegelda. Võimalik, et pead pühenduma mõne platoonilise suhte keerdkäikudele. Marss aitab konfliktidega otsusekindlalt tegelda. 

Kuna tänavu läbib su töö- ja tervisesektorit Jupiter, võid leida armastuse töölt või asuda koostööle potentsiaalse partneriga. Pole ka võimatu, et kohtad tulevast südamedaami või -härrat oma tervise eest hoolitsedes. Selline algus ei pruugi ehk olla väga romantiline, kuid see-ees praktiline! Kanna hoolt, et sa partnerist rahaliselt ei sõltuks või et su heldust kurjasti ei kasutataks.